inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier för kontor

Filter

Filter

Typ

  • filters.facets.more.product_type

    filters.facets.less.product_type

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kontoret bör vara arrangerat för att ge arbetskomfort och välmående. Mycket hjälpsamma kan vara kontextilier, som kombinerar funktionalitet med stora estetiska fördelar. Du kan välja kuddar till soffan eller unika gardiner i olika färger. Alla våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material. Bekanta dig med vårt utbud och skapa en unik miljö som främjar effektiv utförande av dagliga uppgifter och utgör en visitkort för ditt företag.

Gardiner till kontoret

Kontoret, både hemmakontoret och företagskontoret, bör vara inrett på ett sätt som ger arbetskomfort och en känsla av trygghet. Samtidigt kan en intressant inredning höja företagets status. En mycket viktig faktor som påverkar arbetskomforten är belysningen i rummet. I rum där det kommer in för mycket solljus är det värt att använda halvmörkläggande gardiner. Sådana gardiner kommer att ge effektivt skydd mot överflödigt solljus på kontoret. På bimago erbjuder vi gardiner till kontoret med växtmotiv - du kan välja subtila kvistar med gröna blad på vit bakgrund eller mer eleganta, minimalistiska guldiga blad. Geometriska mönster fungerar också utmärkt på kontoret - det kan vara trianglar i pudriga färger. Det är viktigt att gardinerna på kontoret anpassas till rummets väggfärger och möbler. Generellt sett är det bättre att undvika för starka kontraster som kan vara distraherande och distrahera dig från dina uppgifter.


Dekorativa kuddar till kontoret

För alla som drömmer om en bekväm och mysig arbetsplats rekommenderar vi också dekorativa kuddar till kontoret. De är tillverkade av sammet eller mikrofiber. Dekorativa kuddar till kontoret erbjuder många möjligheter när det gäller att inreda rummet. Du kan placera dem på stolar eller använda dem som ryggstöd. Dekorativa kuddar till kontoret kan också försköna rummet. När du väljer kuddar till kontoret kan du välja textilier med bladmotiv, delikata solrosor eller exotiska cirklar. Detta är bara några av våra idéer. Vi inbjuder dig att bekanta dig med vår kollektion av kuddar, gardiner till kontoret och andra textilier! Vi garanterar att ditt kontor kommer att förvandlas helt med hjälp av dem!