inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier för köket

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Textilier till köket är praktiska och estetiska tillbehör som förbättrar interiörens estetiska egenskaper. Denna kollektion inkluderar originella dukar, gardiner och löpare med olika mönster, i intensiva eller dämpade färger. Textilier till köket finns i olika storlekar, vilket gör det enkelt att anpassa produkten efter dina behov. Genom att välja tillbehör från denna kollektion kommer du att upptäcka hur lite som krävs för att fräscha upp rummet och betona din egen stil genom interiördesign!

Köksgardiner

Köksinteriörer, som är avsedda för matlagning och ibland även för måltidsintag, kräver genomtänkt inredning. Förutom nödvändiga apparater och praktiska möbler är textilier en viktig del. När du väljer textilier till köket kan du inte missa köksgardiner från vår kollektion. Vid beställning kan du välja mellan olika mönster och färgalternativ. Du kan välja köksgardiner med exotiska löv eller andra mönster som visar naturens skönhet. Genom sådana motiv kan du på en enkel sätt ge liv åt även den mest tråkiga och intetsägande utrymmet och tillföra värme och friskhet till rummet. Även älskare av mer eleganta köksgardiner kommer inte bli besvikna! Vi har skapat modernt köksgardiner med minimalistiska geometriska kompositioner i nyanser av svart, silver och guld. Generellt sett är det bäst att välja köksgardiner i ljusa färger till köket. Köksgardiner i en sådan färgskala kommer att framhäva rummets viktigaste egenskaper. Du kan dock också välja intensiva färger som kommer att fylla rummet med positiv energi. När du väljer köksgardiner är det viktigt att de passar in i hela inredningen.


Modernt köksgardiner

Vill du ha avskildhet och skydd mot solen när du lagar mat? Satsa på moderna köksgardiner från bimago! Produkterna är tillverkade av högkvalitativa material och ger effektivt skydd mot solen samtidigt som de skapar en trivsam atmosfär där det blir ännu trevligare att laga dina favoriträtter. Genom att välja rätt gardin kan du komplettera rummets stil och göra det utmärkande jämfört med andra. Moderna köksgardiner passar i olika inredningar, även i mer klassiskt inredda rum. Det är viktigt att välja rätt motiv. I köket passar gardiner med hällor perfekt. Denna typ av upphängning är inte bara estetiskt tilltalande utan också mycket praktisk att använda.

Kökstablett

Det är svårt att föreställa sig ett kök utan ett kökstablett. Kökstabletter är inte bara en praktisk tillägg, utan också en dekoration som framhäver interiörens fördelar. Våra kökstabletter fungerar utmärkt inte bara som en daglig dukning, utan kommer också att förgylla viktiga evenemang och familjecelebrationer. Genom att välja en lämplig kökstablett kan du helt förändra interiörens inredning utan att behöva genomföra komplicerade åtgärder. Mönstren på kökstabletter är mycket varierade: de kan vara inspirerade av naturen, som löv och blommor, eller elegant geometriska mönster. När du väljer kökstabletter kommer du säkerligen att uppskatta inte bara deras praktiska och visuella fördelar, utan också deras höga kvalitet. Produkterna är tillverkade av fläckbeständigt tyg. De har också fördelen att torka snabbt, inte skrynklar sig och inte kräver strykning.

Färdiga köksgardiner

Färdiga köksgardiner gör det möjligt för dig att effektivt arrangera ditt köksinteriör. Detta alternativ har många fördelar. Genom att välja färdiga gardiner sparar du mycket tid och arbete som är förknippat med att leta efter rätt material och anpassa det till dess funktion. Samtidigt kan du vara säker på högkvalitativa färdiga köksgardiner. Alla våra produkter har utformats enligt de senaste trenderna. De kombinerar hållbarhet och estetiska fördelar. Köksgardinerna finns i olika storlekar: från 140x150 till 140x300 cm, så du kan säkerligen anpassa storleken efter dina behov. Vi välkomnar dig att bekanta dig med vår kollektion av köksgardiner och andra textilier som hjälper dig att skapa ett praktiskt och atmosfäriskt köksinteriör!