inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Textilier för trendiga stilar

Filter

Filter

Typ

  • filters.facets.more.product_type

    filters.facets.less.product_type

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 7
Originella textilier hjälper dig att betona de positiva egenskaperna i fördelarna med inredningen i varje stil. För att underlätta ditt val av tillbehör till en specifik inredning har vi skapat kollektioner av textilier som passar till boho-, glamour-, industriell-, retro- eller rustikstil. I den rika paletten av kuddar, dukar, löpare och gardiner hittar du säkert en produkt som passar din smak och skapar en enhetlig helhet med andra inredningselement. Skapa en mysig och stilfull interiör med textilier i olika stilar!

Textilier i olika stilar

Mångfalden av inredningstrender återspeglas också i textilierna. På bimago erbjuder vi textilier i olika stilar. Det inkluderar kuddar av hög kvalitet, halvmörkläggande gardiner, dukar och löpare, som gör det enkelt att inreda ditt hem på ett unikt sätt samtidigt som det blir mysigt och följer de aktuella inredningstrenderna. Förutom inredningstillbehör erbjuder vi även väskor och ryggsäckar som passar bra för shopping, skolan eller utflykter. Oavsett vilken typ av produkt du väljer kan du vara säker på dess hållbarhet och kvalitet när det gäller våra textilier i olika stilar. Ta en titt på vår kollektion och upptäck vilka möjligheter som erbjuds med textilier i modemedvetna stilar!


Textilier i modemedvetna stilar

För att komplettera en modern och stilfull inredning kan ovanliga textilier vara en extra touch. För älskare av elegans erbjuder vi textilier i glamorös stil. Denna kollektion inkluderar bland annat kuddar med löv i gröna eller bruna nyanser samt löpare med trianglar. Vi erbjuder också textilier i boho-stil - det kan vara delikata blomsterarrangemang och abstraktioner i rosa, vitt och blått. På bimago hittar du även textilier i stil med de moderna industriella och loftinredningarna. Här domineras av eleganta geometriska mönster i nyanser av marinblått och guld, träimitationer och abstrakta motiv. I rum med en touch av det förflutna passar retrotextilier bra, med kompositioner av blommor och löv i nyanser av blått och lila. De som längtar efter närhet till naturen och lantlig idyll kommer definitivt att uppskatta trendiga textilier inspirerade av rustik stil. I den kollektionen hittar du eleganta växtornament i olika färger. Upptäck själv vilka möjligheter som erbjuds med textilier i modemedvetna stilar!