bimago

-30% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020

Kontorstavlor

76 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
Väggdekorationer Dominant (1 Part) Wide
från
206,01 kr
294,30 kr
Canvastavla Dominant (1 Part) Wide
Klassiska tavlor Lagoon (1 Part) Wide
från
206,01 kr
294,30 kr
Canvastavla Lagoon (1 Part) Wide
Moderna tavlor Metalic World
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Metalic World
Väggdekorationer Problem (1 Part) Vertical
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Problem (1 Part) Vertical
Klassiska tavlor Sun Mine (1 Part) Wide
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Sun Mine (1 Part) Wide
Väggdekorationer Galaxy (3 Parts)
från
296,01 kr
422,91 kr
Canvastavla Galaxy (3 Parts)
Tavlor Madrid (1 Part) Vertical
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Madrid (1 Part) Vertical
  1. 1
  2. 2

Tavlor för kontoret - designlösningar

Vi har ofta ett begränsat utrymme på kontoret - skrivbord och skåp lämnar inte mycket utrymme för inredning. Tavlor som inte tar mycket plats kan vara den perfekta lösningen. Tack vare dessa dekorationer skapar vi ett unikt arrangemang i varje företag. Kontorstavlor kan ha olika motiv och beror på den stil vi vill ge inbringa. Om du ​​älskar skandinavisk minimalism kommer de svarta och vita nyanserna att vara perfekta. I sin tur rekommenderar vi landskap eller stilleben för inredningar i en mer traditionell stil. Layouten för ett modernt kontor är viktigt eftersom vi tillbringar många timmar på arbetsplatsen varje dag. Framhäv den professionella karaktären i ditt kontor och välj en lämplig väggdekoration. En canvastavla ger dig en bra dos av inspiration som krävs för att anpassa utrymmet och organisera din arbetsplats! Upptäck vårt breda sortiment: bland motiven i denna kollektionen finns blommor, abstraktioner, landskap och geometriska kompositioner.

läs mer läs mindre

Kontorstavlor - moderna abstraktioner

Å ena sidan bör kontor ha en professionell aspekt, å andra sidan kan ett korrekt utformat kontor gynna nya och innovativa idéer. Så det är värt att dekorera väggarna på kontoret med enastående grafik, uttrycksfulla färger och avantgardedekorationer. Ett utrymme i ett företag med sådan dekor kan utformas på ett icke-standardiserat sätt. I stället för ett konferensrum är det möjligt att organisera ett hörn med bekväma soffor och ottomaner som kommer att skapa ett gemytlig atmosfär med kreativa möten. I sådana utrymmen bör dekorationerna också återspegla företagets karaktär. Kontorstavlor med ett fängslande motiv inspirerat av gatukonst eller geniala motivationsmålningar eller moderna abstraktioner kommer du att introducera originalitet och klass oavsett rum.

Tavlor för kontoret – ordning och reda

För att balansera behovet av koncentration och kreativitet måste vi undvika ljusa färger och djärva mönster. En noggrant utvald tavla kommer att inbringa en trevlig atmosfär på din arbetsplats och stimulera din hjärna. Alla som är välorganiserade kommer att uppskatta en väggkalender i form av ett dekorativt element som kommer att vara ett användbart tillbehör för att bättre planera sina dagar och möten. Vi inbjuder dig att besöka vårt Bimago onlinegalleri - se kollektionen av moderna kontorstavlor och organisera din arbetsplats enligt dina önskemål.