tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på canvastavlor till 2021.09.20 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Berg - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Longing (1 Part) Wide
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Matterhorn (5 Parts) Wide
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla My Story (1 Part) Wide
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Monument (1 Part) Wide
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Valley (1 Part) Vertical
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Champex (1 Part) Wide
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla K2 (1 Part) Vertical
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Faces of Earth (3 Parts)
från
334,71 kr
478,17 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Berg - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Berg finner du fantastiska dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av tryck på duk Berg så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Berg är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Berg fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Berg finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Berg är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Berg finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Berg, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Berg för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Berg finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Berg att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Berg är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Berg passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Berg är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Berg lämpar sig perfekt. Med kollektionen av tavlor Landskap på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Berg som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Berg skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Berg som består av flera element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Berg. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Landskap kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Berg kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Berg utgörs av element som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Berg på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorBerg och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av unika canvastavlor Berg . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Berg passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorBerg och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med canvastavlor Berg ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!