-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Berg - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sortera

Sortera efter

Berg - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Berg finns underbara dekorationer för väggar. Med ett rikligt utbud av tavlor med foto Berg så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Berg är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Berg fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av canvastavlor Berg finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Berg är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Berg finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Berg, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Berg för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Berg finner du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Berg att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Berg är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Berg passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Berg är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Berg kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Landskap på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Berg som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Berg skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Berg som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Berg. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Landskap kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Berg kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Berg utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Berg på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorBerg och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av unika canvastavlor Berg . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Berg passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerBerg och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med tavlor Berg ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!