inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Exotiska tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Exotiska tavlor som lockar med en extremt intensiv färgpalett och unika motiv! På ett ögonblick kan du röra dig genom den livliga Amazonasdjungeln, stå öga mot öga med en tiger eller koppla av omgiven av palmer, monster och strelitzias. Väggdekorationer med exotiska motiv är ett utmärkt sätt att skapa en unik komposition som kommer att glädja både familjemedlemmar och gäster. Målningar i exotisk stil är perfekta för rymliga vardagsrum och små sovrum. Upplev den exotiska atmosfären med bimago!

Exotiska tavlor

Vi har alla drömt om en trevlig resa till ett exotiskt land, att besöka ett vackert exotiskt land med en vacker strandpromenad och palmer.Vi kan inte ge dig en resa till ett vackert exotiskt land, men du kan ta in dessa exotiska länder i ditt hem tack vare de exotiska tavlorna i vår kollektion. De exotiska tavlorna i vår kollektion visar exotiska djur och växter som du kan hitta i dessa länder, och du hittar också mycket intressanta mönster som påminner om dessa platser. En exotisk tavla ger inte bara glädje, färger och spontanitet från exotiska länder, den är också lätt att placera var som helst, både på grund av färgerna och motiven på den exotiska tavlan. I vår kollektion kan du dessutom hitta den exotiska tavla som bäst representerar dig: du hittar mönster med löv, exotiska djur i sin naturliga miljö eller roligare motiv.


 

Exotisk tavla

Exotiska tavlor skriker efter fest, glädje, färg, verkliga element som är kopplade till exotiska länder som Brasilien, för att nämna ett, och det är därför vi har tagit alla dessa element och skapat exotiska tavlor. Med en vacker exotisk tavla hängande i köket, sovrummet, vardagsrummet eller till och med i badrummet blir allt annorlunda, det blir alltid en ständig fest eftersom en exotisk tavla inte bara visar en typisk exotisk bild, utan bilden i sig själv för med sig dofter och ljud, Vi rekommenderar därför att du placerar den exotiska tavlan i ett färgstarkt rum som passar bra ihop med färgerna på själva tavlan, eller tvärtom, på en plats där det saknas färg, där kanske de primära färgerna är vit, svart eller grå, och med den här tavlan kan du ge färg där det inte finns någon färg.