inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Poster set med natur

Filter

Filter

Antal delar

  • Visa fler delar

    Dölj extra delar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tavelväggar Sommarminnen
från
1 600,20 kr
Tavelväggar Havsbris
från
2 077,29 kr
Tavelväggar Vinterväxt
från
1 135,08 kr
Tavelväggar Höstens hav
från
1 202,58 kr
Tavelväggar Dimma
från
1 628,91 kr
Tavelväggar Havets natur
från
1 580,94 kr
Tavelväggar Aztec guld
från
1 076,85 kr
Tavelväggar Rosa pioner
från
1 157,58 kr
Tavelväggar Enkelt liv
från
1 135,08 kr
Tavelväggar Höstbukett
från
1 511,82 kr
Tavelväggar Abstrakt duo
från
1 744,38 kr
Tavelväggar Resor
från
2 007,27 kr
Tavelväggar Grenar
från
2 346,57 kr
Tavelväggar Exotisk
från
2 346,57 kr
Tavelväggar Golden Bird
från
1 044,54 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vill du vara omgiven av natur, gröna ängar, blommande knoppar och konstnärliga tolkningar av naturen? Poster Set Nature and the Flower Poster Set från bimago innehåller blommor, botaniska motiv, djur, fotografier och till och med landskap och scenerier med anknytning till semester och resor! Perfekt samordnade posterarrangemang med naturmotiv ger färg åt väggarna och ger en unik atmosfär till det rum du vill ha. Mångfalden av färglösningar och matchande posters.

En uppsättning posters med naturmotiv för dina väggar

Dekorationer med naturmotiv är lätta att anpassa till vilket hem som helst och skapar ett unikt utseende. Bimago har förberett naturposters för dina väggar. Hos oss hittar du ett brett utbud av motiv och stilar. Motiv av skogar och bark passar bra i skandinaviska eller industriella hem, öknar och vilda djur passar bra i etniska eller tropiska hem, blommor och havslandskap passar bra i hem med klassisk stil. Våra posters med naturtema är perfekta för att dekorera vardagsrum, sovrum, kök, badrum, korridorer och till och med barn- eller tonårsrum. Du kan också använda våra uppsättningar för att dekorera väggar på kontor, restauranger, kontor och andra offentliga platser.

Färdiga posters med naturmotiv

Färdiga poster med naturmotiv är ett utmärkt sätt att dekorera din inredning på ett enkelt och ekonomiskt sätt. Försköna dina väggar med vackra motiv från bimago. Du kan placera uppsättningen längs väggarna i en hall eller trappa för att skapa ditt eget konstgalleri eller skapa ett vägggalleri på en vägg i ett vardagsrum eller sovrum. Du kan också använda våra posters i olika hörn av rummet eller i olika delar av hemmet. Använd din fantasi och skapa din drömstämning med våra originaluppsättningar! En posterskollektion kan också vara en bra present till en älskad person. Missa inte de fantastiska erbjudandena från bimago, besök vår webshop och ta en titt på resten av katalogen.