inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

Poster set sorterade efter antal posters

Filter

Filter

Antal delar

  • Visa fler delar

    Dölj extra delar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tavelväggar Sommarminnen
från
1 294,56 kr
Tavelväggar Havsbris
från
1 753,29 kr
Tavelväggar Dimma
från
1 319,04 kr
Tavelväggar Vänner
från
972,81 kr
Tavelväggar Havets natur
från
1 315,71 kr
Tavelväggar Lycklig trio
från
1 343,25 kr
Tavelväggar Egentid
från
971,55 kr
Tavelväggar Aztec guld
från
1 247,13 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Ett enkelt sätt att organisera din inredning är att använda posters som inte bara kan hängas upp individuellt utan också som en komposition. Om du inte har någon erfarenhet av att inreda utrymmen rekommenderar vi bimago posterset efter antal delar! Posteruppsättningarna i ramarna innehåller mellan 2 och 6 temadekorationer. Här hittar du bland annat delikata blomstermotiv, exotiska djur, originella motiv inspirerade av Paris, kartor och eleganta inskriptioner. Du kan placera postersetterna i köket, vardagsrummet och mycket mer!

Flera väggposters i en uppsättning

Behöver du mer än en dekoration?! Bimago har rätt lösning för dig! På bimago hittar du uppsättningar av flera väggposters. I katalogen hittar du posters i olika stilar och motiv. På så sätt kan du dekorera alla typer av inredningar. Du hittar både motiv med modernt utseende och motiv i klassisk, provensalisk eller rustik stil. Vi har också posters för barn- och tonårsrum. Gör din interiör unik genom att lägga till postersets från bimago på dina väggar! En samling av flera posters kan också vara en bra presentidé för olika speciella tillfällen. Våra unika produkter kommer säkert att överraska dina nära och kära!

Färdiga posteruppsättningar

Färdiga posteruppsättningar är ett snabbt och billigt sätt att ändra utseendet på din inredning. Tack vare det stora antalet motiv och stilar kan posters anpassas till alla inredningar utan att man behöver ändra hela inredningen. Du kan placera posters längs väggarna i en hall eller trappa och skapa ditt eget lilla konstgalleri eller helt enkelt placera dem på olika ställen i ditt hem eller rum. Bimago posterset är inte bara perfekt för hemmet, utan även för kontor, restauranger, byråer och spa. Det är bara att bläddra igenom produkter och välja den uppsättning som passar dig och din inredning. Missa inte de fantastiska erbjudandena från bimago, besök oss och upptäck alla våra fantastiska dekorativa produkter. Släpp loss din fantasi och gör din inredning unik med dekorationerna på vår sida!