-50% på alla tapeter

Erbjudandet gäller till 2024.06.18

Tapeter

En trend från förr är tillbaka på scenen med en ny känsla! Moderna tapeter är en helt ny dimension i inredningen: minimalistiska motiv är idealiska för att pryda alla väggar i rummet, medan mer uttrycksfulla tapeter passar utmärkt på utsatta delar av rummet (t.ex. väggen bakom soffan eller sängen). Upptäck snygga non-woven tapeter samt självhäftande tapeter lätta att montera. Bekanta dig med bimagos tapetkollektion och hitta en fin tapet till ditt hem!


Tapeter - moderna väggdekorer

Tapeter i Bimago galleriet är moderna väggdekorationer som uppfyller höga krav på kvalitet och design. Våra unika designtapeter sätter du snabbt och enkelt upp och förändrar direkt känslan i ett rum. Under våra kategorier hittar du över 200 tapeter med unika motiv i olika stilar. Vi utökar ständigt vårt utbud med nya mönster i butiken. Klassiska tapeter kan ha många olika utföranden: prydnader ifrån olika stilar, blommor eller orientaliska mönster. Om du gillar abstrakta former och figurer så är våra geometriska tapeter det perfekta valet för dig. Dessa mönster kommer onekligen skapa en underbar dynamik i alla rum. Utöver detta hittar du även den senaste trenden på tapeter i form av motiv i sten, trä och betong som ger en effektfull dekoration med känsla av loft, storstad och industrilokal. Väljer du en sådan tapet sparar du både tid och pengar. Vi önskar dig en trevlig surfstund hos oss på Bimago.

Non woven tapeter

Det enkla och bekväma sättet att förnya dina väggar? Välj ett elegant väggdekoration - tapet i Bimago online-galleri. Våra tapeter i full HD-kvalitet garanterar livfulla färger, detaljer och höga kontraster. Alla non woven tapeter är ekologiska och säkra tack vare våra högkvalitativa skrivare. På grund av sina unika egenskaper så har non-woven tapeter fått stor uppmärksamhet till den traditionella papperstapeten. Non woven tapeter är lätta att arbeta med och sätts lätt upp med vanlig tapetklister. Även om det är första gången du sätter upp non-woven tapeter så behöver du inte vara rädd att göra fel. Du kan enkelt korrigera tapeten innan klistret torkat. Alla tapeter på Bimago kan fås i våder med måtten 0.5 x 10 meter. Räkna ut hur stor yta du behöver täcka och därefter kan du beställa det antal våder (rullar) du behöver. Vårt tips är att köpa 1-2 rullar extra. Upptäck våra moderna tapeter till låga priser här på Bimago och skapa en unik karaktär och identitet i ditt hem.

Tapeter - väggdekorer med en lång tradition

Tapeter är en väggdekor som redan är flera hundra år gammal. I Europa har tapeter varit kända sedan början av 16-talet, men bara under 18-talet började man importera och tillverka dem i stor skala då tapeterna blev allt populärare. Först så var dekorativa tapeter handmålade men med hjälp av schabloner i trä så testande man på tryck. Först 1850 tillverkades det tryckpressar i Europa och ifrån England köptes dessa in till Sverige. Bland de mest framgångsrika tapetdesigners var det endast François Boucher och William Morris som lyckades slå igenom. Alla större tapettillverkare i Frankrike, England, Holland och Tyskland kännetecknades av sin egen unika stil. Både i Frankrike och i England var tapeter med panorama och genre scener omtyckta. Förutom många likheter fanns i Europa också igenkännbara smakskillnader. T.ex. i Frankrike var tapeter med optiska illusioner omtyckta och i England var tapeter med geometriska och växtmotiv populära. Det vi idag kallar tapeter har genomgått århundraden av fascinerande metamorfoser – både i utvecklingsprocess, material och dekorativa motiv. Idag kännetecknas moderna tapeter av olika inspirationskällor och stor variation av färger för att kunna inreda sitt hem med sin egen personlighet och karaktär.

Mönstrade tapeter

Inspirerade av de senaste trenderna hittar du här våra nya mönstrade tapeter. Mönster kan väljas ifrån blommor ovanpå grafiska mönster till klassiska ränder. Tack vare det stora utbudet av mönster finns det många designmöjligheter. När du väljer en tapet för vardagsrum eller kök, matsal eller sovrummet finns det inga begränsningar i princip. Vill du skapa en iögonfallde vägg så tapetserar du endast en väg – like en fondvägg. Fondvägg tapet är ett utmärkt sätt att framhäva ett specifikt område i rummet och ge det en unik karaktär. Men om du vill göra ett rum mysigare så är det att föredra att tapetera hela rummet. Tapeter med subtila accenter och dämpade färger passar perfekt till sovrummet. Vill du istället skapa en ”eyecatcher” i matsalen eller vardagsrummet så rekommenderar tapeter med geometriska mönster eller abstrakta motiv. För att få en loftkänsla med ett modernt industriutseende i ditt hem ska du välja en betong- eller tegelvägg som tapet. Vill du skapa en asiatisk orientalkänsla? En klassiker för orientalisk dekoration är då våra orientaliska tapeter. Vi hoppas att du surfar runt och upptäcker våra mönstrade tapeter på bimago.se.

Billiga tapeter

Våra hem förtjänar dekorationer av hög kvalitet. Snygga tapeter från vår butik kan definitivt stoltsera med denna kvalitet. En non woven tapet med en modern design kommer säkerligen att bli en stilfull del av din interiördesign. Hur väljer man billiga tapeter som är perfekta för oss? Det är värt att följa några principer när man väljer dekorationer:

 • Vardagsrummet är vanligtvis ett större rum där vi kan tillåta oss modigare och moderna mönstrade tapeter.
 • I sovrummet, för att ge det en avkopplande känsla, bör tapeten ha lugna färger som passar in i den övergripande inredningen.
 • En ljus väggtapet kommer säkert att ljusa upp interiören. Om vårt utrymme lider av brist på solsken eller om vi har möbler i mörka färger, är det värt att välja mönster i ljusa färger.
 • Distinkta mönster kan överväldiga ett utrymme, därför rekommenderas ornament och abstrakta tapeter för vardagsrum och större utrymmen.
 • Smala och små interiörer bör dekoreras med motiv i ett subtilt mönster, till exempel växt- eller geometriska mönster. En nonwoven tapet med ett mönster i ljusa färger kommer att vara idealisk för ett sådant utrymme.
 • Nonwoven eller papperstapeter passar tyvärr inte för alla utrymmen. Badrummet är ett rum där fukt kan förstöra denna väggdekoration. I köket bör en nonwoven tapet inte vara i närheten av arbetsytan, såvida den inte skyddas med en glaspanel. En så skyddad tapet kommer att vara en imponerande dekoration under lång tid.
 • Till sådana rum som köket eller badrummet passar speciella vattentåliga tapeter perfekt.

Snygga tapeter

I Bimago-galleriet kan du hitta ett brett utbud av stilar bland väggtapeter. Fantastiska mönster gör att vi framgångsrikt kan dekorera vårt interiör i loft, skandinavisk eller rustik stil. Minimalistiska mönster, växtmotiv eller ornament på tapeter finns tillgängliga i olika färger och varianter. En industriell inredning i vardagsrummet kan uppnås tack vare 3D-tapeter som imiterar tegelväggar, träplankor eller stenmurar. Ett extremt modernt mönster kommer att matcha perfekt med en rå loftinteriör. För fans av rustika dekorationer rekommenderar vi snygga tapeter i jordfärger som kommer att passa utmärkt med trä möbler och stengolv. Fans av boho och orientalisk stil kan också hitta coola tapeter med mosaiker och inspirerade av etniska ornament. Färgglada mönster, fjädrar och väggornament inspirerade av konst från hela världen kommer att se extremt eleganta ut i vardagsrummet eller sovrummet. Moderna tapeter har inga begränsningar när det gäller inspiration - de kan vara dekorerade med naturmotiv, abstrakta eller arkitektoniska mönster. I vårt utbud saknas inte heller tapeter till barnrummet. Förutom roliga, djurmotiv, kan du hitta mönster med sagoväsen, bilar och stjärnor. Med snygga tapeter från bimago blir inredningen av utrymmen i vilken stil som helst problemfri. Non woven tapet är inte bara enkel att installera, utan är också extremt hållbar. Användningen av dessa väggdekorationer gör att vi kan uppnå utseendet på det rum vi drömmer om. Vi uppmanar dig att titta på vår samling av fina tapeter som kommer att ge karaktär åt våra interiörer.

Fondvägg tapet

Fondvägg tapeter i olika mönster låter dig skapa ett unikt utrympe. I vårt sortiment hittar du mönster i olika färger. Tapeter med ränder, rutor eller prickar är förslag för dig som söker klassiska dekorationer. Mosaiktapeter, marockanska klover som påminner om kakel, eller kategorin esy floresy är dekorationer som effektfullt kommer att förändra ditt interiörs arrangemang. Genom att använda dem som komplement till möbler eller utrustning i orientalisk stil skapar vi en sammanhängande helhet i rummet. Tack vare deras levande färgsättning kan tapeterna placeras på en enda vägg – på så sätt skapar vi ett fantastiskt interiör fyllt av färger. Fondvägg tapet ger möjlighet att lyfta fram ett specifikt område i rummet och skapa en unik atmosfär som tilltalar ögat och sinnet. I vår butik kan du också hitta tapeter för specifika utrymmen, vilket hjälper de som är osäkra på hur de ska dekorera vardagsrummet, köket, barnrummet eller kontoret.

Tapeter online

Dekorativa tapeter kan användas i alla rum och i olika inredningsstilar. I Bimagos sortiment finns tapeter online i populära stilar som glamour, industriell, boho, skandinavisk och kolonial stil. Olika mönster säkerställer att alla hittar något för sig. En tapet i glamourstil med dekorativa mönster och eleganta motiv i färger som guld, silver och vinrött kommer att se fantastiskt ut intill speglar, guldramar eller lädersoffor. En modern tapet i denna stil passar i alla interiörer: vardagsrum, sovrum eller skönhetssalonger. Olika typer av tapeter kan också användas i barnrum. För spädbarn är en delikat boho- eller shabby chic-stil idealisk. För ett äldre barns rum passar en tapet i skandinavisk eller minimalistisk stil utmärkt. När det gäller tapeter för ungdomsrum rekommenderar vi uttrycksfulla exotiska eller futuristiska tapeter. Tapeter i kategorin Stilar är indelade enligt de senaste trenderna. Denna indelning hjälper till att anpassa dekorationen till en specifik inredning i hemmet eller kontoret. Beställ tapet online och skapa en unik dekoration i ditt hem.

Coola tapeter

Vårt sortiment är exceptionellt brett. Det garanterar att du kommer att hitta coola tapeter för varje rum i ditt hem. Vi har sett till att Bimagos samling innehåller perfekta förslag för alla interiörer – minimalistiska, romantiska, glamour, moderna, loft, skandinaviska, boho och många fler. Bläddra igenom dem och upptäck att de passar utmärkt för att dekorera väggar. Det är ett mycket bra alternativ till att måla ytor med färg. Även om du väljer en intensiv färg snarare än vitt, kan du få känslan av att väggarna verkar något tomma. Att själv måla mönster är svårt, därför fungerar våra coola tapeter tillförlitligt i sådana situationer. Deras installation tar inte mycket tid, och det uppnådda resultatet kommer säkert att tilltala alla hushållsmedlemmar. Självhäftande tapeter kräver inte ytterligare limapplikation på väggen. Vi har populära tapeter som kommer att vara i inredningstrenderna under lång tid framöver.

Fina tapeter

Modern tapet har lite gemensamt med dekorationer från decennier tillbaka. De är solida dekorationer som överraskar med sin mångfald av motiv. Tapeter saknas inte i Bimagos samling. Bland våra förslag hittar du fina tapeter som kommer att försköna ditt interiör och ge det en ny karaktär. Varje tapet i vårt utbud finns som non-woven, vilket kräver att lim appliceras på väggen, samt som självhäftande tapet. Självhäftande tapet är mycket enkel att applicera och låter dig förändra ett utrymme med minimal ansträngning. Oavsett vilken version du väljer kan du vara säker på hållbarheten och livslängden på den valda väggtapeten!

Vackra tapeter

Trendiga tapeter är ett sätt att skapa en stilfull och originell interiör. Blommiga tapeter och tapeter med botaniska motiv är mycket populära och livar upp varje utrymme. Om du letar efter snygga tapeter kan du också överväga orientaliska motiv, vilka är särskilt lämpliga för sovrum. En sådan dekoration kommer definitivt att främja avkoppling. Du kan också skapa ett imponerande interiör med vackra tapeter som imiterar betong, tegel, sten eller marmor. Sådana tapeter erbjuder ett attraktivt alternativ till att använda riktiga naturmaterial, vilket är mer arbetskrävande och dyrare. I vår samling hittar du tapeter som passar till moderna, industriella, skandinaviska samt vintage, glamour och boho interiörer. Vi inbjuder dig att utforska våra förslag och skapa en stilfull inredning med våra non woven tapeter!

En trend från förr är tillbaka på scenen med en ny känsla! Moderna tapeter är en helt ny dimension i inredningen: minimalistiska motiv är idealiska för att pryda alla väggar i rummet, medan mer uttrycksfulla tapeter passar utmärkt på utsatta delar av rummet (t.ex. väggen bakom soffan eller sängen). Upptäck snygga non-woven tapeter samt självhäftande tapeter lätta att montera. Bekanta dig med bimagos tapetkollektion och hitta en fin tapet till ditt hem!

Tapeter - moderna väggdekorer

Tapeter i Bimago galleriet är moderna väggdekorationer som uppfyller höga krav på kvalitet och design. Våra unika designtapeter sätter du snabbt och enkelt upp och förändrar direkt känslan i ett rum. Under våra kategorier hittar du över 200 tapeter med unika motiv i olika stilar. Vi utökar ständigt vårt utbud med nya mönster i butiken. Klassiska tapeter kan ha många olika utföranden: prydnader ifrån olika stilar, blommor eller orientaliska mönster. Om du gillar abstrakta former och figurer så är våra geometriska tapeter det perfekta valet för dig. Dessa mönster kommer onekligen skapa en underbar dynamik i alla rum. Utöver detta hittar du även den senaste trenden på tapeter i form av motiv i sten, trä och betong som ger en effektfull dekoration med känsla av loft, storstad och industrilokal. Väljer du en sådan tapet sparar du både tid och pengar. Vi önskar dig en trevlig surfstund hos oss på Bimago.


Non woven tapeter

Det enkla och bekväma sättet att förnya dina väggar? Välj ett elegant väggdekoration - tapet i Bimago online-galleri. Våra tapeter i full HD-kvalitet garanterar livfulla färger, detaljer och höga kontraster. Alla non woven tapeter är ekologiska och säkra tack vare våra högkvalitativa skrivare. På grund av sina unika egenskaper så har non-woven tapeter fått stor uppmärksamhet till den traditionella papperstapeten. Non woven tapeter är lätta att arbeta med och sätts lätt upp med vanlig tapetklister. Även om det är första gången du sätter upp non-woven tapeter så behöver du inte vara rädd att göra fel. Du kan enkelt korrigera tapeten innan klistret torkat. Alla tapeter på Bimago kan fås i våder med måtten 0.5 x 10 meter. Räkna ut hur stor yta du behöver täcka och därefter kan du beställa det antal våder (rullar) du behöver. Vårt tips är att köpa 1-2 rullar extra. Upptäck våra moderna tapeter till låga priser här på Bimago och skapa en unik karaktär och identitet i ditt hem.

Tapeter - väggdekorer med en lång tradition

Tapeter är en väggdekor som redan är flera hundra år gammal. I Europa har tapeter varit kända sedan början av 16-talet, men bara under 18-talet började man importera och tillverka dem i stor skala då tapeterna blev allt populärare. Först så var dekorativa tapeter handmålade men med hjälp av schabloner i trä så testande man på tryck. Först 1850 tillverkades det tryckpressar i Europa och ifrån England köptes dessa in till Sverige. Bland de mest framgångsrika tapetdesigners var det endast François Boucher och William Morris som lyckades slå igenom. Alla större tapettillverkare i Frankrike, England, Holland och Tyskland kännetecknades av sin egen unika stil. Både i Frankrike och i England var tapeter med panorama och genre scener omtyckta. Förutom många likheter fanns i Europa också igenkännbara smakskillnader. T.ex. i Frankrike var tapeter med optiska illusioner omtyckta och i England var tapeter med geometriska och växtmotiv populära. Det vi idag kallar tapeter har genomgått århundraden av fascinerande metamorfoser – både i utvecklingsprocess, material och dekorativa motiv. Idag kännetecknas moderna tapeter av olika inspirationskällor och stor variation av färger för att kunna inreda sitt hem med sin egen personlighet och karaktär.

Mönstrade tapeter

Inspirerade av de senaste trenderna hittar du här våra nya mönstrade tapeter. Mönster kan väljas ifrån blommor ovanpå grafiska mönster till klassiska ränder. Tack vare det stora utbudet av mönster finns det många designmöjligheter. När du väljer en tapet för vardagsrum eller kök, matsal eller sovrummet finns det inga begränsningar i princip. Vill du skapa en iögonfallde vägg så tapetserar du endast en väg – like en fondvägg. Fondvägg tapet är ett utmärkt sätt att framhäva ett specifikt område i rummet och ge det en unik karaktär. Men om du vill göra ett rum mysigare så är det att föredra att tapetera hela rummet. Tapeter med subtila accenter och dämpade färger passar perfekt till sovrummet. Vill du istället skapa en ”eyecatcher” i matsalen eller vardagsrummet så rekommenderar tapeter med geometriska mönster eller abstrakta motiv. För att få en loftkänsla med ett modernt industriutseende i ditt hem ska du välja en betong- eller tegelvägg som tapet. Vill du skapa en asiatisk orientalkänsla? En klassiker för orientalisk dekoration är då våra orientaliska tapeter. Vi hoppas att du surfar runt och upptäcker våra mönstrade tapeter på bimago.se.

Billiga tapeter

Våra hem förtjänar dekorationer av hög kvalitet. Snygga tapeter från vår butik kan definitivt stoltsera med denna kvalitet. En non woven tapet med en modern design kommer säkerligen att bli en stilfull del av din interiördesign. Hur väljer man billiga tapeter som är perfekta för oss? Det är värt att följa några principer när man väljer dekorationer:

 • Vardagsrummet är vanligtvis ett större rum där vi kan tillåta oss modigare och moderna mönstrade tapeter.
 • I sovrummet, för att ge det en avkopplande känsla, bör tapeten ha lugna färger som passar in i den övergripande inredningen.
 • En ljus väggtapet kommer säkert att ljusa upp interiören. Om vårt utrymme lider av brist på solsken eller om vi har möbler i mörka färger, är det värt att välja mönster i ljusa färger.
 • Distinkta mönster kan överväldiga ett utrymme, därför rekommenderas ornament och abstrakta tapeter för vardagsrum och större utrymmen.
 • Smala och små interiörer bör dekoreras med motiv i ett subtilt mönster, till exempel växt- eller geometriska mönster. En nonwoven tapet med ett mönster i ljusa färger kommer att vara idealisk för ett sådant utrymme.
 • Nonwoven eller papperstapeter passar tyvärr inte för alla utrymmen. Badrummet är ett rum där fukt kan förstöra denna väggdekoration. I köket bör en nonwoven tapet inte vara i närheten av arbetsytan, såvida den inte skyddas med en glaspanel. En så skyddad tapet kommer att vara en imponerande dekoration under lång tid.
 • Till sådana rum som köket eller badrummet passar speciella vattentåliga tapeter perfekt.

Snygga tapeter

I Bimago-galleriet kan du hitta ett brett utbud av stilar bland väggtapeter. Fantastiska mönster gör att vi framgångsrikt kan dekorera vårt interiör i loft, skandinavisk eller rustik stil. Minimalistiska mönster, växtmotiv eller ornament på tapeter finns tillgängliga i olika färger och varianter. En industriell inredning i vardagsrummet kan uppnås tack vare 3D-tapeter som imiterar tegelväggar, träplankor eller stenmurar. Ett extremt modernt mönster kommer att matcha perfekt med en rå loftinteriör. För fans av rustika dekorationer rekommenderar vi snygga tapeter i jordfärger som kommer att passa utmärkt med trä möbler och stengolv. Fans av boho och orientalisk stil kan också hitta coola tapeter med mosaiker och inspirerade av etniska ornament. Färgglada mönster, fjädrar och väggornament inspirerade av konst från hela världen kommer att se extremt eleganta ut i vardagsrummet eller sovrummet. Moderna tapeter har inga begränsningar när det gäller inspiration - de kan vara dekorerade med naturmotiv, abstrakta eller arkitektoniska mönster. I vårt utbud saknas inte heller tapeter till barnrummet. Förutom roliga, djurmotiv, kan du hitta mönster med sagoväsen, bilar och stjärnor. Med snygga tapeter från bimago blir inredningen av utrymmen i vilken stil som helst problemfri. Non woven tapet är inte bara enkel att installera, utan är också extremt hållbar. Användningen av dessa väggdekorationer gör att vi kan uppnå utseendet på det rum vi drömmer om. Vi uppmanar dig att titta på vår samling av fina tapeter som kommer att ge karaktär åt våra interiörer.

Fondvägg tapet

Fondvägg tapeter i olika mönster låter dig skapa ett unikt utrympe. I vårt sortiment hittar du mönster i olika färger. Tapeter med ränder, rutor eller prickar är förslag för dig som söker klassiska dekorationer. Mosaiktapeter, marockanska klover som påminner om kakel, eller kategorin esy floresy är dekorationer som effektfullt kommer att förändra ditt interiörs arrangemang. Genom att använda dem som komplement till möbler eller utrustning i orientalisk stil skapar vi en sammanhängande helhet i rummet. Tack vare deras levande färgsättning kan tapeterna placeras på en enda vägg – på så sätt skapar vi ett fantastiskt interiör fyllt av färger. Fondvägg tapet ger möjlighet att lyfta fram ett specifikt område i rummet och skapa en unik atmosfär som tilltalar ögat och sinnet. I vår butik kan du också hitta tapeter för specifika utrymmen, vilket hjälper de som är osäkra på hur de ska dekorera vardagsrummet, köket, barnrummet eller kontoret.

Tapeter online

Dekorativa tapeter kan användas i alla rum och i olika inredningsstilar. I Bimagos sortiment finns tapeter online i populära stilar som glamour, industriell, boho, skandinavisk och kolonial stil. Olika mönster säkerställer att alla hittar något för sig. En tapet i glamourstil med dekorativa mönster och eleganta motiv i färger som guld, silver och vinrött kommer att se fantastiskt ut intill speglar, guldramar eller lädersoffor. En modern tapet i denna stil passar i alla interiörer: vardagsrum, sovrum eller skönhetssalonger. Olika typer av tapeter kan också användas i barnrum. För spädbarn är en delikat boho- eller shabby chic-stil idealisk. För ett äldre barns rum passar en tapet i skandinavisk eller minimalistisk stil utmärkt. När det gäller tapeter för ungdomsrum rekommenderar vi uttrycksfulla exotiska eller futuristiska tapeter. Tapeter i kategorin Stilar är indelade enligt de senaste trenderna. Denna indelning hjälper till att anpassa dekorationen till en specifik inredning i hemmet eller kontoret. Beställ tapet online och skapa en unik dekoration i ditt hem.

Coola tapeter

Vårt sortiment är exceptionellt brett. Det garanterar att du kommer att hitta coola tapeter för varje rum i ditt hem. Vi har sett till att Bimagos samling innehåller perfekta förslag för alla interiörer – minimalistiska, romantiska, glamour, moderna, loft, skandinaviska, boho och många fler. Bläddra igenom dem och upptäck att de passar utmärkt för att dekorera väggar. Det är ett mycket bra alternativ till att måla ytor med färg. Även om du väljer en intensiv färg snarare än vitt, kan du få känslan av att väggarna verkar något tomma. Att själv måla mönster är svårt, därför fungerar våra coola tapeter tillförlitligt i sådana situationer. Deras installation tar inte mycket tid, och det uppnådda resultatet kommer säkert att tilltala alla hushållsmedlemmar. Självhäftande tapeter kräver inte ytterligare limapplikation på väggen. Vi har populära tapeter som kommer att vara i inredningstrenderna under lång tid framöver.

Fina tapeter

Modern tapet har lite gemensamt med dekorationer från decennier tillbaka. De är solida dekorationer som överraskar med sin mångfald av motiv. Tapeter saknas inte i Bimagos samling. Bland våra förslag hittar du fina tapeter som kommer att försköna ditt interiör och ge det en ny karaktär. Varje tapet i vårt utbud finns som non-woven, vilket kräver att lim appliceras på väggen, samt som självhäftande tapet. Självhäftande tapet är mycket enkel att applicera och låter dig förändra ett utrymme med minimal ansträngning. Oavsett vilken version du väljer kan du vara säker på hållbarheten och livslängden på den valda väggtapeten!

Vackra tapeter

Trendiga tapeter är ett sätt att skapa en stilfull och originell interiör. Blommiga tapeter och tapeter med botaniska motiv är mycket populära och livar upp varje utrymme. Om du letar efter snygga tapeter kan du också överväga orientaliska motiv, vilka är särskilt lämpliga för sovrum. En sådan dekoration kommer definitivt att främja avkoppling. Du kan också skapa ett imponerande interiör med vackra tapeter som imiterar betong, tegel, sten eller marmor. Sådana tapeter erbjuder ett attraktivt alternativ till att använda riktiga naturmaterial, vilket är mer arbetskrävande och dyrare. I vår samling hittar du tapeter som passar till moderna, industriella, skandinaviska samt vintage, glamour och boho interiörer. Vi inbjuder dig att utforska våra förslag och skapa en stilfull inredning med våra non woven tapeter!