inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter med geometriska former

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Deco Geometry
från
386,91 kr
Tapet Mint Wave
från
386,91 kr
Tapet Geopoetry
från
386,91 kr
Tapet Detail Wave
från
386,91 kr
Tapet Orient Wheels
från
386,91 kr
Tapet Shattered Grey
från
386,91 kr
Tapet Coastal Pattern
från
386,91 kr
Tapet Plant Tangle
från
386,91 kr
Tapet Marine Mosaic
från
386,91 kr
Tapet Flashing Wheels
från
386,91 kr
Tapet Hauberk
från
386,91 kr
Tapet Grey Discs
från
386,91 kr
Tapet Geometric Weave
från
386,91 kr
Tapet Spring Geometry
från
386,91 kr
Tapet Mini Triangles
från
386,91 kr
Tapet Net (Pink)
från
386,91 kr
Tapet Broken Lines
från
386,91 kr
Tapet Corners
från
386,91 kr
Tapet Rollers
från
386,91 kr
Tapet Triangles Rain
från
386,91 kr
Tapet White Rings
från
386,91 kr
Tapet Small Triangles
från
386,91 kr
  1. 1
  2. 2
Geometriska mönstertapeter kommer att skapa en lugn och harmonisk interiör. En stark sida av denna dekoration är att regelbundenheten i det upprepade mönstret inte överväldigar rummet. Geometriska tapeter kan överraska dig med sin dekorativitet eller minimalism. Vissa av dem utmärker sig genom sin glans och andra genom sitt format. Vilken geometrisk tapet kommer du att välja till din inredning? I den här kategorin tapeter hittar du geometri i alla former, i alla stilar och i alla färger! Gå vidare och välj något som passar just dig.

Tapeter med geometriska trianglar

Med trianglar som byggstenar för mönster kan du uppnå vilken form som helst. Självklart förutom en cirkel. Men förutom det är ditt val av teman praktiskt taget oändligt när du använder den enkla triangeln som ditt grundläggande designverktyg. Tack vare en geometrisk triangeltapet från Bimago kan varje interiör genomgå en unik förvandling. Tapeter som är prydda med små, jämnt arrangerade trianglar som är tätt vävda till en nästan homogen bild är perfekta för sovrum och lounger. Lägg till en abstrakt touch med några livliga färger och du får en universell bakgrund som passar för alla rum i huset samt för kontor och andra arbetsutrymmen. I årtionden har inredningsarkitekter uppskattat de fördelar som dessa trianglar medför. Under hela 50-, 60-, 70- och 80-talet var trianglar bland de mest populära temana. Tack vare det har vi nu vintage-stilen som helt enkelt älskar trianglar i alla storlekar och färger.

Visa mer Visa mindre

Tapeter med geometriska former

I Bimago tapetkollektioner med geometriska mönster hittar du otaliga strukturer som skapats med alla de trendiga geometriska formerna. På grund av sin avslappnade karaktär kan tapeter med geometriska former placeras praktiskt taget överallt och göra skillnaden mellan tråkigt och fräscht, gammalt och nytt. Modern inredning är där en tapet i geometrisk form passar som handen i handsken. Välj mellan många fascinerande motiv och njut av en ny, fräsch känsla på ett ögonblick. Våra tapeter med geometrisk design finns i två alternativ. Den självhäftande tapeten och tapeter gjorda med hjälp av non-woven teknik. Den sistnämnda tillverkningsmetoden garanterar inte bara att alla mindre väggfel döljs, utan ger dig också ytterligare värmeisolering. Du är bara några få klick bort! Luta dig tillbaka, välj en tapet med geometrisk form från Bimago och om några dagar kan du glädja dina sinnen med en ljus och fräsch look.