inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter för tonaringar

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Colorful Rain
från
535,32 kr
Tapet Lunar Road
från
535,32 kr
Tapet Braided Faces
från
535,32 kr
Tapet Gold Stars
från
535,32 kr
Tapet Girly Stripes
från
535,32 kr
Tapet Colorful Summer
från
535,32 kr
Tapet Colored Sound
från
535,32 kr
Tapet Japandi style
från
535,32 kr
Tapet Full of shapes
från
535,32 kr
Tapet Lovely Steed
från
535,32 kr
Tapet Tiger Roar
från
535,32 kr
Tapet Thai Adventure
från
535,32 kr
Tapet Crouching Tiger
från
535,32 kr
Tapet Polar Adventure
från
535,32 kr
Tapet Lost Feather
från
535,32 kr
Tapet May Birds
från
535,32 kr
Tapet Orient Wheels
från
535,32 kr
Tapet Spring Garden
från
535,32 kr
Tapet Silvery May
från
535,32 kr
Tapet Spring Leaves
från
535,32 kr
Tapet Magnolia Twigs
från
535,32 kr
Tapet Mini Triangles
från
535,32 kr
Tapet Green Tears
från
535,32 kr
  1. 1
  2. 2
Ett ungdomsrum bör organiseras på ett intressant sätt. En av våra idéer är ungdomstapeter som förskönar interiören och bidrar till att skapa en atmosfär som främjar både lärande och nöje! Det finns många möjligheter när det gäller att välja ett tema: färgglada blommor, subtila blad, söta djur, geometriska motiv - det är bara några av bimagos erbjudanden. En väl vald dekoration kan vara ett sätt att framhäva ens passioner och intressen.

Tapeter tonåringar

Vi vet vad som inte får saknas i ett tonårsrum: tapeter för tonåringar! Det är ett dekorativt element som gör att du kan ändra interiören snabbt och effektivt. I bimago-butiken hittar du många protavlater i den här kategorin, se till att kolla in dem. Våra designtapeter för tonåringar är tillverkade av non-woven material. Detta material är mycket hållbart och motståndskraftigt mot skador under installationen. Varje ungdomstapet från bimago-kollektionen behåller sitt estetiska utseende under lång tid. Dessutom är den inte benägen att sträcka sig och rynkar inte. Vi bjuder in dig att bekanta dig med vårt utbud av tapeter för pojkar och flickor och upptäck alla förslag.


 

Ungdomlig design tapeter

Undrar du om tonårstapeter är av stor betydelse? Alla tonåringar vill säkert att deras rum ska se bra ut. Det är inte bara en plats för studier utan också för avkoppling. Elegant tonårstapet kommer att förändra inredningen och skapa en annan atmosfär. Genom denna typ av dekoration kan tonåringen uttrycka sig själv, sin passion och sin karaktär. Därför försöker vi diversifiera de ungdomstapeter som finns på bimago. Vi vill att alla tonåringar ska kunna välja det perfekta temat utan problem. Förutom klassiska protavlater innehåller vår kollektion även förslag som 3D-tapeter för tonåringar. Futuristiska tapeter, som förstärker inredningens ursprungliga karaktär, kan också vara ett intressant förslag.

Tapet för tonåringar

För oss spelar det ingen roll om det är en tonårstapet för en pojke eller en flicka. Vi är övertygade om att alla tonåringar kommer att hitta något intressant bland våra protavlater. Vi utökar ständigt vår kollektion med nya teman, så vi bjuder in dig att kolla in vad som är nytt. Det är viktigt att betona att non-woven tapeter för tonåringar inte är vårt enda erbjudande. Erbjudandet omfattar även självhäftande mönster. Vi försäkrar dig om att tonårstapeter är en beprövad idé för att ändra layouten. Tack vare den kan du enkelt ändra tonåringens rum enligt hans eller hennes förväntningar. Upptäck hur snygg och originell tapetdesign för unga människor kan vara.