inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-25% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavlor av Arcimboldo

Kategorier
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Summer
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla The Admiral
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Summer
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Winter
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Water
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Winter
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Spring
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Fire
från
378,00 kr
504,00 kr
Giuseppe Arcimboldo är en italiensk konstnär från 1500-talet som anses vara en pre-surrealist och som var en stark inspirationskälla för Salvador Dalis senare verk. Bland Arcimboldos tavlor är det framför allt de originella porträtt som gjorts av de omgivande elementen som väcker uppmärksamhet. Arcimboldos reproduktioner är surrealistiska dekorationer som kommer att förgylla varje interiör! Arcimboldos dukar rekommenderas till alla som söker originella kompositioner. Upptäck den inspirerande bimago-kollektionen av denna extraordinära konstnär!

Canvastavlor av Giuseppe Arcimboldo

Giuseppe Arcimboldo var en italiensk bildkonstnär och tillhörde den maneristiska rörelsen. Så fort du hör hans namn kommer du omedelbart att tänka på hans speciella konstverk med avbildningar av frukt och grönsaker. I Giuseppe Arcimboldos konstverk förekommer framförallt grönsaker, frukt, böcker, fåglar och fiskar.

Visa mer Visa mindre

Arcimboldos konstverk på dina väggar

Tack vare Bimago kommer du att kunna ha reproduktioner av Arcimboldos canvastavlor direkt på dina väggar i ditt hem. Hans konstverk kommer att vara lämpliga för hem i vintagestil men också för modernare hem. Du kan hänga upp dem i ditt vardagsrum eller i ditt kök. Kombinera trä- och korgdekorationer samt beigea trämöbler. Snabbt och enkelt gör du ett stort lyft i inredningen! Fruktporträtt kommer att vara perfekta för kök, vardagsrum eller restauranger, medan de med fåglar och blommor är perfekta för ett sovrum eller ett hotell. Om du väljer den här typen av reproduktioner måste du vara försiktig så att du inte lägger till för många övriga prydnader som kan bli överflödiga och inte matcha med canvastavlorna. Vi råder dig att hålla en minimal stil. Väggarna bör vara enfärgade och i ljusa toner för att skapa kontrast till konstverken. Om du ser dig själv som en konstälskare, rekommenderar vi starkt att du kikar på reproduktionen av den här artisten, som du kan hitta i vår katalog. Tack vare den stora mängden detaljer som finns i dessa konstverk kommer du kunna studera tavlorna länge och alltid hitta ett nytt spännande penseldrag eller detalj. Tack vare våra erbjudanden får du ditt drömhem enkelt och billigt!