bimago
-50% på fototapeter Endast idag Erbjudandet gäller: : :

Frukt - Canvastavlor och canvastryck

51 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
Dekorativa tavlor Citron
från
196,83 kr
Canvastavla Citron
Dekorativa tavlor Kiwi
från
482,49 kr
Canvastavla Kiwi
Moderna tavlor Vinbär
från
640,35 kr
Canvastavla Vinbär
Moderna tavlor Äpple
från
409,59 kr
Canvastavla Äpple
Moderna tavlor Körsbär
från
196,83 kr
Canvastavla Körsbär
Dekorativa tavlor Körsbär
från
196,83 kr
Canvastavla Körsbär
Dekorativa tavlor Äpplen
från
196,83 kr
Canvastavla Äpplen
Dekorativa tavlor Körsbär
från
200,34 kr
Canvastavla Körsbär
Moderna tavlor Citron
från
409,59 kr
Canvastavla Citron
Moderna tavlor Äpple
från
196,83 kr
Canvastavla Äpple
Dekorativa tavlor Vitamin C
från
409,59 kr
Canvastavla Vitamin C
  1. 1
  2. 2

Frukt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Frukt finns fantastiska dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor Frukt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Frukt är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Frukt fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor Frukt finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Frukt är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Frukt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Frukt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Stillebendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Frukt för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Frukt upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Frukt att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Frukt är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Frukt passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Frukt är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Frukt lämpar sig allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Frukt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Frukt skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Frukt som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Frukt. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Stilleben kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Frukt kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Frukt utgörs av segment som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Frukt i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorFrukt och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av moderna målningar Frukt . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Frukt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Stilleben är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerFrukt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med tavlor Frukt ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!