inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.01.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Stilleben med frukter

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Kiwi
från
567,72 kr
Canvastavla Vinbär
från
744,93 kr
Canvastavla Äpple
från
504,00 kr
Canvastavla Körsbär
från
504,00 kr
Canvastavla Körsbär
från
504,00 kr
Canvastavla Äpplen
från
504,00 kr
Canvastavla Körsbär
från
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
Letar du efter dekorationer för matsal, kök eller bar som framhäver inredningens funktion och stimulerar aptiten? Stillleben med frukter från bimago är ett förslag som man inte kan vara likgiltig inför. De saftiga och intensiva färgerna av apelsin, kiwi eller jordgubbar ger liv åt det monokroma rummet och skapar en fräsch atmosfär där det blir ännu roligare att äta! Upptäck en ny version av det populära temat stilleben!

Stileben med frukt

Stilleben med frukt är alltid trendiga. Om du vill dekorera ditt hem med något speciellt kan du besöka kollektionen med stilleben. Temat för den här typen av konst är perfekt för vintage och rustika hus.

Visa mer Visa mindre

Tavlor i stilleben

På Bimago kan du hitta stilleben i olika stilar och färger. Du kan hänga dem i vardagsrummet, köket och sovrummet. Inred ditt hem med trämöbler i vintage- eller rustik stil och lägg till gulddekorationer som återspeglar denna stil. Du kan särskilt lägga till antikviteter. Vi rekommenderar att du placerar tavlorna på ljusa och enfärgade väggar för att inte avleda uppmärksamheten från detaljerna. För att ytterligare framhäva konstverken kan du lägga till LED-lampor. Förutom att vara en perfekt dekoration för hemmen är stilleben idealiska för restauranger och fik. Skapa ett speciellt utseende i ditt företag, vi försäkrar dig om att tavlorna kommer att få stor framgång.