-27% på canvastavlor [Erbjudandet gäller till 2020.07.13] upptäck

Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
mer information
  • <%= message %>

Fiskar - Canvastavlor och canvastryck

8 produkter tillgängliga i denna kategori

Dekorativa tavlor Mighty Whale (5 Parts) Wide Blue

Canvastavla "Mighty Whale (5 Parts) Wide Blue"

Pris från: 680,22 kr 496,53 kr
Klassiska tavlor Komposition med fiskar

Canvastavla "Komposition med fiskar"

Pris från: 294,30 kr 214,83 kr
Dekorativa tavlor Whales (1 Part) Vertical

Canvastavla "Whales (1 Part) Vertical"

Pris från: 201,24 kr 146,88 kr
Väggdekorationer Mighty Whale (1 Part) Wide

Canvastavla "Mighty Whale (1 Part) Wide"

Pris från: 201,24 kr 146,88 kr
Dekorativa tavlor Mörka havsdjupet

Canvastavla "Mörka havsdjupet"

Pris från: 987,57 kr 720,90 kr
Dekorativa tavlor Deep-sea fishes

Canvastavla "Deep-sea fishes"

Pris från: 391,95 kr 286,11 kr
Väggdekorationer Fiskarnas parning tid

Canvastavla "Fiskarnas parning tid"

Pris från: 422,91 kr 308,70 kr
Väggdekorationer Stim av fisk

Canvastavla "Stim av fisk"

Pris från: 196,83 kr 143,64 kr

Fiskar - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Fiskar finner du vackra dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor Fiskar så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Fiskar är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Fiskar fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Fiskar finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Fiskar är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Fiskar finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Fiskar, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Djurdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Fiskar för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Fiskar upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Fiskar att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Fiskar är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Fiskar passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Fiskar är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Fiskar kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Fiskar som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Fiskar skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Fiskar som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Fiskar. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Djur kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Fiskar kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Fiskar utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Fiskar på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorFiskar och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av tidlösa målningar Fiskar . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Fiskar passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Djur är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter fototapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenFiskar och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Fiskar ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!