inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Tavlor typografi

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Life Is a Game (4 Parts)
från
400,95 kr
668,34 kr
Canvastavla OKej
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Misz masz
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Love Poetry (1 Part) Wide
från
302,40 kr
504,00 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 8
 5. 13
Typografiska tavlor är alltmer populära väggdekorationer som utnyttjar ordets kraft. Tack vare dem kan du dekorera dina väggar med din favoritfras som gör dig på gott humör efter en tuff dag, eller med en mening som väcker tankar. Vissa citatmotiv kombinerar ett citat med ett lekfullt djurmotiv eller ett subtilt motiv inspirerat av naturen. De typografiska bilderna i bimago-kollektionen är extraordinära dekorativa bilder som passar till din skräddarsydda inredning.

Typografiska tavlor

Vill du ha ett berömt typografi i ditt hem som du kanske har sett i någon film eller TV-serie? Vill du säga något till någon men vet inte hur? Vill du ha ett motiverande typografiska motiv som du kan titta på hela tiden? Svaret på detta är våra tavlor med typografi. I vår butik hittar du massor av idéer, du hittar också redan kända citat, som de svartvita Prada som fans av Gossip Girl ofta har sett i Serenas hus, vi har massor av typografier som du kan ge bort i present för att skicka ett särskilt budskap till personen i fråga, och vissa typografier sänder också verkliga fredsbudskap, budskap som vi alla behöver se dagligen. Det finns många typografitavlor i vår webbshop och du kan välja den som passar dig bäst, den som bäst beskriver dig, du hittar också de rätta typografierna för att ge bort som gåva till någon.


 

Tavlor med typografi

Shabby-motiv med bokstäver är mycket populära bland våra kunder eftersom vissa är väldigt roliga, vissa är väldigt allvarliga och vissa sänder viktiga budskap. Typografitavlor ser bra ut på alla platser, inte bara i ett hus utan kan användas på olika kontor, särskilt på modetidningars kontor eller till och med i tandläkarens väntrum snarare än i läkarens, motiverande bokstäver tilltalar alla och gör alla på gott humör, så det skulle vara till stor hjälp. Tavlor med typografimotiv passar dock också perfekt i hemmet, en perfekt plats för en tavla med typografi är rummet för en modeintresserad flicka eller en pojke som älskar att resa, särskilt tavlor med svartvita bokstäver passar perfekt överallt på grund av att färgerna kan matchas med alla färger, alla stilar och alla humör.