tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Modigliani - Canvastavlor och canvastryck

Sortera

Sortera efter

Canvastavla Mystisk främling
från
148,50 kr
228,51 kr

Modigliani - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Modigliani finner du innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett stort utbud av tavlor med foto Modigliani så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Modigliani är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Modigliani fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Modigliani finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Modigliani är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Modigliani finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Modigliani, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Stilfulla tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Modigliani för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Modigliani upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Modigliani att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Modigliani är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Modigliani passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Modigliani är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Modigliani kommer att passa in allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Modigliani som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Modigliani skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Modigliani som består av många delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Modigliani. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Stilfulla tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Modigliani kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Modigliani utgörs av element som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Modigliani i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorModigliani och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av vackra väggdekorer Modigliani . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Modigliani passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Stilfulla tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerModigliani och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Modigliani ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!