inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 29.04.2024

Tavlor av Modigliani

Sortera

Sortera efter

Canvastavla Mystisk främling
från
327,60 kr
504,00 kr
Amedeo Modigliani är en italiensk konstnär vars verk uppskattas över hela världen. I bimagos utbud ingår unika porträtt i spännande färger, inspirerade av hans arbete, som säkert kommer att uppskattas av konst- och smakälskare. Tavlorna finns i olika storlekar, vilket gör att de passar perfekt i nästan alla utrymmen!

Modigliani tavlor

På Bimago kan du äntligen hitta många Modigliani-tavlor. Hans verk passar perfekt i hem som är inredda i modern eller vintage stil. För en vintage-känsla kan du kombinera dukarna med möbler i massivt trä och för en modern look kan du kombinera tavlorna med skandinaviska möbler. Skapa dina egna kombinationer och njut av din dröminredning. Besök Bimago och köp dina favoritprodukter till ett rimligt pris!


Modigliani canvastavlor

Modigliani tavlor är en dekoration med ett raffinerat och innovativt utseende som gör din inredning unik. Tavlorna kan användas både i hemmen och på väggarna i offentliga lokaler, t.ex. på kontor, advokatbyråer, restauranger och byråer av olika slag. Dessutom kan dina reproduktioner också vara en bra presentidé för ett speciellt tillfälle. Ändra utseendet på din inredning snabbt, enkelt och billigt med våra fantastiska produkter!

Tavlor med Modigliani

Välj en av våra Modigliani-tavlor och gör din inredning unik! Duken är perfekt att hänga i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret. Modigliani-tavlor passar perfekt i både moderna och gamla hem. Välj möbler i neutrala färger som passar till tavlorna. Ge en av Modiglianis tavlor till en vän eller släkting och överraska dem! Missa inte Bimagos fantastiska erbjudanden, besök vår webbplats och upptäck alla fantastiska dekorativa produkter i vår webshop! Vi garanterar att du kommer att hitta något som du gillar.