-25% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.01.25

Stilfulla tavlor - Canvastavlor och canvastryck

39 produkter tillgängliga i denna kategori

Klassiska tavlor Tree of Life (1 Part) Narrow
från
220,68 kr
294,30 kr
Canvastavla Tree of Life (1 Part) Narrow
Bästsäljare
Dekorativa tavlor The Great Wave off Kanagawa (Reproduction)
Bästsäljare
Dekorativa tavlor Glädjets träd
från
365,85 kr
487,80 kr
Canvastavla Glädjets träd
Klassiska tavlor Extraordinär kyss
från
220,68 kr
294,30 kr
Canvastavla Extraordinär kyss
Moderna tavlor Colours Dance (4 Parts)
från
320,49 kr
427,32 kr
Canvastavla Colours Dance (4 Parts)
Moderna tavlor Golden Tree (3 Parts)
från
361,80 kr
482,49 kr
Canvastavla Golden Tree (3 Parts)
Moderna tavlor Cheek Kiss (5 Parts) Wide
från
503,46 kr
671,31 kr
Canvastavla Cheek Kiss (5 Parts) Wide
Dekorativa tavlor Moai (Easter Island)
från
361,80 kr
482,49 kr
Canvastavla Moai (Easter Island)
Väggdekorationer Renaissance Mix
från
293,94 kr
391,95 kr
Canvastavla Renaissance Mix
Väggdekorationer Cave Paintings
från
293,94 kr
391,95 kr
Canvastavla Cave Paintings
Moderna tavlor Klimt inspiration - Kiss
från
361,80 kr
482,49 kr
Canvastavla Klimt inspiration - Kiss
Klassiska tavlor Grekiska handlingar
från
151,92 kr
202,59 kr
Canvastavla Grekiska handlingar
Moderna tavlor Rosa kvinna
från
220,68 kr
294,30 kr
Canvastavla Rosa kvinna
Dekorativa tavlor Guldfisk
från
293,94 kr
391,95 kr
Canvastavla Guldfisk
Väggdekorationer Träd inspirerad av Klimt
från
1 081,89 kr
1 442,52 kr
Canvastavla Träd inspirerad av Klimt
Klassiska tavlor Colourful inspirations
från
147,60 kr
196,83 kr
Canvastavla Colourful inspirations
Klassiska tavlor Livets träd
från
361,80 kr
482,49 kr
Canvastavla Livets träd
Dekorativa tavlor Vila
från
218,70 kr
291,69 kr
Canvastavla Vila
Klassiska tavlor I armarna
från
221,67 kr
295,65 kr
Canvastavla I armarna
Väggdekorationer Skapelse av Adam
från
220,68 kr
294,30 kr
Canvastavla Skapelse av Adam
Moderna tavlor Vallmofält
från
149,22 kr
198,99 kr
Canvastavla Vallmofält
Dekorativa tavlor Kyss
från
149,22 kr
198,99 kr
Canvastavla Kyss
Moderna tavlor Adams skapelse
från
224,37 kr
299,16 kr
Canvastavla Adams skapelse
Moderna tavlor Fartyg
från
222,03 kr
296,10 kr
Canvastavla Fartyg
Klassiska tavlor Colourful inspirations
från
361,80 kr
482,49 kr
Canvastavla Colourful inspirations
Dekorativa tavlor Mystisk främling
från
150,57 kr
200,79 kr
Canvastavla Mystisk främling

Stilfulla tavlor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Stilfulla tavlor hittar du vackra dekorationer för väggar. Med ett stort utbud av tryck på duk Stilfulla tavlor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Stilfulla tavlor är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Stilfulla tavlor fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Stilfulla tavlor finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Stilfulla tavlor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Stilfulla tavlor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Stilfulla tavlor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Stilfulla tavlor för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Stilfulla tavlor upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Stilfulla tavlor att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Stilfulla tavlor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Stilfulla tavlor passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Stilfulla tavlor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Stilfulla tavlor kommer att passa in allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Stilfulla tavlor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Stilfulla tavlor skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Stilfulla tavlor som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Stilfulla tavlor. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Stilfulla tavlor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Stilfulla tavlor utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Stilfulla tavlor i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorStilfulla tavlor och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av vackra canvastavlor Stilfulla tavlor . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Stilfulla tavlor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller wallies – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorStilfulla tavlor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med moderna tavlor Stilfulla tavlor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!