tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Stilfulla tavlor - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Väggdekorationer Skapelse av Adam Canvastavla Skapelse av Adam
från
191,25 kr
294,30 kr
Moderna tavlor Colours Dance (4 Parts) Canvastavla Colours Dance (4 Parts)
från
277,74 kr
427,32 kr
Moderna tavlor Golden Tree (3 Parts) Canvastavla Golden Tree (3 Parts)
från
313,56 kr
482,49 kr
Moderna tavlor Cheek Kiss (5 Parts) Wide Canvastavla Cheek Kiss (5 Parts) Wide
från
436,32 kr
671,31 kr
Dekorativa tavlor Moai (Easter Island) Canvastavla Moai (Easter Island)
från
313,56 kr
482,49 kr
Väggdekorationer Renaissance Mix Canvastavla Renaissance Mix
från
254,70 kr
391,95 kr
Väggdekorationer Cave Paintings Canvastavla Cave Paintings
från
254,70 kr
391,95 kr
Moderna tavlor Klimt inspiration - Kiss Canvastavla Klimt inspiration - Kiss
från
313,56 kr
482,49 kr
Klassiska tavlor Grekiska handlingar Canvastavla Grekiska handlingar
från
131,67 kr
202,59 kr
Moderna tavlor Rosa kvinna Canvastavla Rosa kvinna
från
191,25 kr
294,30 kr
Dekorativa tavlor Glädjets träd Canvastavla Glädjets träd
från
317,07 kr
487,80 kr
Dekorativa tavlor Guldfisk Canvastavla Guldfisk
från
254,70 kr
391,95 kr
Väggdekorationer Träd inspirerad av Klimt Canvastavla Träd inspirerad av Klimt
från
937,62 kr
1 442,52 kr
Klassiska tavlor Colourful inspirations Canvastavla Colourful inspirations
från
127,89 kr
196,83 kr
Klassiska tavlor Livets träd Canvastavla Livets träd
från
313,56 kr
482,49 kr
Dekorativa tavlor Vila Canvastavla Vila
från
189,54 kr
291,69 kr
Klassiska tavlor I armarna Canvastavla I armarna
från
192,15 kr
295,65 kr
Moderna tavlor Vallmofält Canvastavla Vallmofält
från
129,33 kr
198,99 kr
Dekorativa tavlor Kyss Canvastavla Kyss
från
129,33 kr
198,99 kr
Moderna tavlor Adams skapelse Canvastavla Adams skapelse
från
194,40 kr
299,16 kr
Moderna tavlor Fartyg Canvastavla Fartyg
från
192,42 kr
296,10 kr
Klassiska tavlor Colourful inspirations Canvastavla Colourful inspirations
från
313,56 kr
482,49 kr
Dekorativa tavlor Mystisk främling Canvastavla Mystisk främling
från
130,50 kr
200,79 kr
Klassiska tavlor Extraordinär kyss Canvastavla Extraordinär kyss
från
191,25 kr
294,30 kr

Stilfulla tavlor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Stilfulla tavlor kommer du att upptäcka vackra dekorationer för ditt hem. Med ett varierande sortiment av tryck på duk Stilfulla tavlor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Stilfulla tavlor är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Stilfulla tavlor fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Stilfulla tavlor finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Stilfulla tavlor är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Stilfulla tavlor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Stilfulla tavlor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Stilfulla tavlor för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Stilfulla tavlor upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Stilfulla tavlor att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Stilfulla tavlor är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Stilfulla tavlor passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Stilfulla tavlor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Stilfulla tavlor lämpar sig perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Stilfulla tavlor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Stilfulla tavlor skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Stilfulla tavlor som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Stilfulla tavlor. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Stilfulla tavlor kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Stilfulla tavlor utgörs av delar som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Stilfulla tavlor i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorStilfulla tavlor och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av tidlösa tavlor Stilfulla tavlor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Stilfulla tavlor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerStilfulla tavlor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med tavlor Stilfulla tavlor ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!