inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Poster set för vardagsrum

Filter

Filter

Antal delar

  • Visa fler delar

    Dölj extra delar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tavelväggar Sommarminnen
från
1 600,20 kr
Tavelväggar Havsbris
från
2 077,29 kr
Tavelväggar Vinterväxt
från
1 135,08 kr
Tavelväggar Höstens hav
från
1 202,58 kr
Tavelväggar Dimma
från
1 628,91 kr
Tavelväggar Havets natur
från
1 580,94 kr
Tavelväggar Egentid
från
1 178,46 kr
Tavelväggar Aztec guld
från
1 076,85 kr
Tavelväggar Rosa pioner
från
1 157,58 kr
Tavelväggar Enkelt liv
från
1 135,08 kr
Tavelväggar Hemma
från
756,72 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vardagsrummet är en unik plats i varje hem och är dess visitkort, så det förtjänar en unik dekoration. På Bimago möter vi sådana ambitiösa utmaningar genom att erbjuda en originell kollektion idéer för galleriväggar i vardagsrummet, vilket gör att du kan skapa en iögonfallande väggkomposition. Våra posters har valts ut med avseende på färger och teman, tack vare vilka de kommer att göra det möjligt för dig att skapa ett sammanhängande arrangemang. Upptäck vår inspirerande kollektion och anpassa ditt utrymme genom att skapa din egen gallerivägg för ditt vardagsrum!

3 posters för vardagsrummet

Genom att lägga till bara en poster i ditt hem kan du göra dina väggar unika. Bimago erbjuder dig en uppsättning med tre vardagsrumsposterssom snabbt, enkelt och billigt förändrar utseendet på din inredning. Tack vare det stora utbudet av stilar, mönster och bilder kan du enkelt matcha posters med din heminredning. Häng upp dessa posters bredvid varandra eller placera dem i olika hörn i vardagsrummet och skapa ditt eget konstgalleri. Denna dekorationen kommer garanterat att fånga gästernas uppmärksamhet och även de mest kritiska ögonen kommer att uppskatta de fantastiska motiven på bimagos posters. Anpassa din inredning med våra originella produkter!

Färdiga posteruppsättningar

Saknar du inspiration om hur du ska göra din inredning speciell! Bimago har den perfekta lösningen för dig! Hos oss hittar du färdiga posterspaket. Allt du behöver göra är att välja den stil som passar dig och sedan hänga upp dessa posters på dina väggar. Du kan välja mellan olika motiv och stilar. Våra posters passar lätt in i alla inredningar. Dekorera vardagsrummet, sovrummet, köket, barn- eller tonårsrummet på ett kreativt sätt. Våra posters är perfekta för både hem och offentliga platser. Släpp loss din fantasi och skapa ditt eget konstgalleri. Detta setet är också en utmärkt present vid speciella tillfällen. Missa inte de fantastiska erbjudandena från bimago, besök oss och ta en titt på resten av produkterna i vårt utbud.