inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Posterset ovanför trappor

Filter

Filter

Antal delar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Trappor i huset är en integrerad del av inredningen, så trappgalleriet runt dem bör betraktas i ett större sammanhang: det definierar både, karaktären hos den nedre våningen och förebådar stilen hos interiörerna på övervåningen. Det är värt att fokusera på dekorationer som kommer att försköna en tom vägg konsekvent och kommer att se extremt elegant ut! Trappgallerivägg från bimago är fängslande grafiska kompositioner som är genomtänkta i fråga om färger och motiv. De kommer att förändra trapphusets utrymme på några ögonblick!

Posters för väggarna ovanför trapporna

Äger du ett flervåningshus eller vill du dekorera väggarna i ditt hyreshus? På bimago hittar du ett stort urval av posters för trappväggar. Vi har ett brett utbud av motiv och stilar. Du kan dekorera allt från modernt till klassiskt, rustikt eller provensalskt. Trappväggar är ofta förbisedda, men genom att dekorera dem med speciella posters kan du skapa en unik och trevlig atmosfär. Det kommer att kännas som att gå ner för en trappa i ett konstgalleri. Skapa din egen lilla utställning med posters från bimago. Släpp loss din fantasi med våra fantastiska dekorationer. En uppsättning posters kan också vara en bra present till ett speciellt tillfälle. Besök vår webbplats och upptäck resten av våra fantastiska produkter!

Uppsättning med färdiga posters

Förbättra utseendet på dina trappväggar med posteruppsättningar för trappor! Det stora urvalet av motiv och stilar gör att du kan dekorera alla typer av rum. Dekorera väggarna i en trappa på kontoret, i hemmet, i ett hyreshus, på en restaurang eller på ett hotell. Gör kundernas upplevelse speciell genom att skapa ett personligt konstgalleri. Kreativa posters från bimago är en avkoppling för sinnet och stimulerar sinnena. Posteruppsättningar är också en utmärkt presentidé för ett speciellt tillfälle. Missa inte de fantastiska erbjudandena från bimago, ta chansen att dekorera dina väggar på ett enkelt, billigt och originellt sätt. Ta en titt i våra kategorier och upptäck resten av våra fantastiska dekorativa produkter.