inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Poster set för sovrummet

Filter

Filter

Antal delar

  • Visa fler delar

    Dölj extra delar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tavelväggar Rosa pioner
från
1 157,58 kr
Tavelväggar Abstrakt duo
från
1 744,38 kr
Tavelväggar Resor
från
2 007,27 kr
Tavelväggar Grenar
från
2 346,57 kr
Tavelväggar Lejondröm
från
2 346,57 kr
Tavelväggar Exotisk
från
2 346,57 kr
Tavelväggar Birds II
från
1 422,90 kr
Tavelväggar Magnolias II
från
1 566,81 kr
Tavelväggar Opposites II
från
1 566,81 kr
Tavelväggar Ballet II
från
1 044,54 kr
Tavelväggar Variety IV
från
2 467,44 kr
Tavelväggar Variety III
från
3 391,11 kr
Tavelväggar Birds
från
2 086,65 kr
Tavelväggar Magic Nature
från
2 089,08 kr
Tavelväggar Magnolias
från
2 346,57 kr
  1. 1
  2. 2
Sovrummet är en oas av lugn och ro, där vi kan lugna ner oss och koppla av efter en lång dag. Så det är viktigt, att galleriväggen ovanför sängen arrangeras riktigt genomtänkt! Nyckelrollen här är dekorationer och tillbehör, som kan skapa en unik atmosfär i detta utrymme. Våra galleriväggset för sovrum är subtila posterkompositioner med delikata blomstermotiv, pastellgrafik, fascinerande abstraktioner eller charmiga landskap. Skapa ett sovrumsgalleri av dina drömmar ovanför din säng med posteruppsättningar från bimagokollektionen!

Posters för sovrum

Sovrummet har alltid betraktats som en intim och personlig plats. Med våra posters för sovrum kan du skapa en unik atmosfär och anpassa ditt sovrum. De motiv du väljer kan beskriva din personlighet och stil. I vårt utbud hittar du ett stort urval av stilar och motiv. Detta gör att våra posters passar till alla typer av inredningar. Vi har posters i modernt, klassiskt, glamoröst, vintage och mycket mer. Du behöver bara välja din favoritserie och sedan njuta av dessa fantastiska dekorationer i ditt eget hem. Med våra posters får du en behaglig känsla när du somnar och ett underbart uppvaknande. Slappna av och stimulera dina sinnen med bimago posters.

Färdiga posters för ditt sovrum

Ibland kan det vara svårt att skapa dekorationskombinationer. Bimago gör det enkelt. Hos oss hittar du ett stort urval av färdiga posterset för ditt sovrum. Gör din inredning unik på ett enkelt, snabbt och billigt sätt med våra produkter. Det stora utbudet av posters på bimago hjälper dig att hitta rätt dekoration för ditt hem. En uppsättning inramade posters kan också vara en bra presentidé till dina älskades födelsedagar eller årsdagar. Skapa liv och färg på dina väggar med posteruppsättningar för sovrum! Missa inte de fantastiska erbjudandena från bimago. Besök oss och upptäck alla våra fantastiska produkter! Var originell och välj de fantastiska dekorationer som erbjuds på bimago!