inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Posterset för kontoret

Filter

Filter

Antal delar

  • Visa fler delar

    Dölj extra delar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tavelväggar Sommarminnen
från
1 119,96 kr
Tavelväggar Höstbukett
från
1 058,04 kr
Tavelväggar Sketches
från
325,80 kr
Tavelväggar Forest Loots
från
1 135,08 kr
Tavelväggar Love
från
701,64 kr
Tavelväggar Pure Green
från
3 003,93 kr
Tavelväggar Contrast II
från
1 096,74 kr
Tavelväggar Maps II
från
1 323,90 kr
Tavelväggar Typography
från
1 462,32 kr
Tavelväggar Pure Forms
från
1 689,48 kr
Tavelväggar Pure Poetry
från
1 094,94 kr
Tavelväggar Contrast
från
1 642,41 kr
  1. 1
  2. 2
Det är dags att avfärda synen på att kontorsrum är tråkiga och uttryckslösa. Det är värt att skapa en atmosfär som främjar kreativitet och produktivitet, för vi gillar alla att arbeta i en vacker miljö! Bimagos posterarrangemang för kontoret är en riktig fröjd för ögonen och ett perfekt sätt att förvandla din inredning. I vår kollektion hittar du posterarrangemang för kontoret med många olika teman och stora färgval. Alla posteruppsättningar har dock en gemensam nämnare: estetisk konsistens!

Posters för kontorsväggar

Är dina kontorsväggar tråkiga och livlösa? Lös ditt problem med posters för kontoret från bimago. På bimago hittar du ett brett utbud av motiv och stilar. På så sätt kan alla typer av interiörer dekoreras med våra fantastiska produkter! Du hittar posters från modern till klassisk, rustik eller provensalsk stil. Bimago-posters ger liv åt dina väggar och ger dem en originell känlsa. Du behöver ingen ytterligare dekoration för att skapa något unikt. Du kan koppla av under lunchrasterna genom att titta på våra fantastiska posters.

Färdiga posteruppsättnigar för ditt kontor

På bimago hittar du färdiga postersets för ditt kontor så att du kan få en kreativ och unik komposition för att dekorera dina kontorsväggar. Posters kan användas på ditt hemkontor eller på ett offentligt kontor. De ger färg och energi till de vanliga tråkiga grå väggarna. Dekorera korridorer, lunchrum eller din arbetsplats med fantastiska posters från bimago. Du hittar motiv i modern stil, men också klassiska, rustika, provensalska och mycket mer. Posters hjälper dig att slappna av och stimulera dina sinnen. En uppsättning posters kan också vara en bra present till ett speciellt tillfälle. Överraska dina nära och kära med originella uppsättningar från bimago. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök os och ta en titt på resten av våra kategorier. Du hittar många unika produkter till ett bra pris.