tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
Sommarrea upp till 70% rabatt Erbjudandet gäller till 2021.06.30 Upptäck

Porträtt - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

-40% Väggdekorationer Kvinnor av Picasso Canvastavla Kvinnor av Picasso
från
384,21 kr
640,35 kr
-40% Klassiska tavlor Fiery Lady Canvastavla Fiery Lady
från
120,69 kr
201,24 kr
-40% Dekorativa tavlor Fröken Ensam Canvastavla Fröken Ensam
från
120,15 kr
200,34 kr
-40% Väggdekorationer Kinesisk flicka Canvastavla Kinesisk flicka
från
176,58 kr
294,30 kr
-50% Dekorativa tavlor Damen med hermelinen Canvastavla Damen med hermelinen
från
100,35 kr
200,79 kr
-40% Dekorativa tavlor Galactic Princess Canvastavla Galactic Princess
från
120,69 kr
201,24 kr
-40% Väggdekorationer Colourful Sensuality Canvastavla Colourful Sensuality
från
408,06 kr
680,22 kr
-40% Väggdekorationer Spiral of Secrets Canvastavla Spiral of Secrets
från
408,06 kr
680,22 kr
-40% Väggdekorationer Poetry of Whisper Canvastavla Poetry of Whisper
från
408,06 kr
680,22 kr
-40% Väggdekorationer Elegy of Sorrow Canvastavla Elegy of Sorrow
från
120,69 kr
201,24 kr
-40% Klassiska tavlor Rainbow Girl Canvastavla Rainbow Girl
från
120,69 kr
201,24 kr
-40% Moderna tavlor Forest Nymph Canvastavla Forest Nymph
från
120,69 kr
201,24 kr
-40% Väggdekorationer Goddess Of Elements Canvastavla Goddess Of Elements
från
120,69 kr
201,24 kr
-40% Moderna tavlor Colourful Lady Canvastavla Colourful Lady
från
120,69 kr
201,24 kr
-40% Väggdekorationer Suffragette Canvastavla Suffragette
från
120,69 kr
201,24 kr
-50% Moderna tavlor Storm of Thoughts Canvastavla Storm of Thoughts
från
100,62 kr
201,24 kr
-40% Väggdekorationer Woman is a Riddle Canvastavla Woman is a Riddle
från
120,69 kr
201,24 kr
-40% Dekorativa tavlor Grey Portrait Canvastavla Grey Portrait
från
120,69 kr
201,24 kr
-40% Klassiska tavlor Mysterious Look Canvastavla Mysterious Look
från
120,69 kr
201,24 kr
-40% Klassiska tavlor Watercolor Girl Canvastavla Watercolor Girl
från
120,69 kr
201,24 kr
-50% Väggdekorationer Ethereal Woman Canvastavla Ethereal Woman
från
100,62 kr
201,24 kr
  1. 1
  2. 2

Porträtt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Porträtt hittar du otroliga dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av tryck på duk Porträtt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Porträtt är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Porträtt skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Porträtt finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Porträtt är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Porträtt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Porträtt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Människordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Porträtt för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Porträtt finns det många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Porträtt att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Porträtt är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Porträtt passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Porträtt är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Porträtt lämpar sig perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Porträtt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Porträtt skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Porträtt som består av många paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Porträtt. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Människor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Porträtt kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Porträtt utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Porträtt i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorPorträtt och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av moderna canvastavlor Porträtt . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra canvastavlor Porträtt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Människor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenPorträtt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med canvastavlor Porträtt ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!