bimago
-50% på fototapeter Endast idag Erbjudandet gäller: : :

Porträtt - Canvastavlor och canvastryck

104 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Porträtt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Porträtt finns innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av tryck på duk Porträtt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Porträtt är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Porträtt fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Porträtt finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Porträtt är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Porträtt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Porträtt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Människordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Porträtt för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Porträtt finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Porträtt att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Porträtt är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Porträtt passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Porträtt är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Porträtt lämpar sig perfekt. Med kollektionen av tavlor Människor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Porträtt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Porträtt skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Porträtt som består av många segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Porträtt. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Människor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Porträtt kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Porträtt utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Porträtt i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorPorträtt och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av vackra väggdekorer Porträtt . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra tavlor Porträtt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Människor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenPorträtt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med tavlor Porträtt ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!