inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Bebis fototapeter för flickor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Star Lullaby
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Happy Crowd
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Ginkgo Leaves
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Floral Display
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Garlic Flowers
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Meadow Of Memories
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Four Puppies
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vill du skapa ett drömrum för din dotter? Fototapeter för små flickor hjälper dig att göra det perfekt anpassat till deras karaktär och intressen. Kollektionen av fototapeter för flickrum innehåller både vackra blomstermotiv, vackra landskap och mer färgglada konstnärliga motiv, sagodekorationer och 3D-motiv. Tack vare dem kan du enkelt skapa ett unikt utrymme för en djurälskare, en liten prinsessa, en framtida vetenskapsman eller konstnär!

Tapet för flickor

Det sägs att i allmänhet leker flickor med dockor och pojkar med leksaksbilar och leksaksoldater. Även om världen i modern tid har förändrats lite och barn ofta har liknande smak mellan pojkar och flickor, har flickor fortfarande sin egen mer eleganta och dämpade värld. Därför är det viktigt att inreda en liten flickas sovrum med omsorg, inte bara i möblerna utan också för att berika dess väggar. Så få din dotter att känna sig som en prinsessa genom att fästa barnens fototapeter på väggarna i hennes rum så att hon känner sig som en prinsessa i sitt slott. Dess mjuka och känsliga färger och dess stiliserade fantasifulla djurdesigner skapas speciellt för tjejer. En väggmålning i ett flickorum är som en port till en annan magisk värld. Snygga mönster skapar en unik atmosfär som ger barnet trygghet i sitt rum. Det är värt att notera att ljus- och pastellväggar kommer att se särskilt vackra ut i kombination med ljusa möbler. Huvudtemat kan å andra sidan endast visas på en vägg eller på två motsatta väggar. Det kan också vara en intressant idé att sätta en fin remsa på väggen, till exempel på väggen bredvid en spjälsäng eller skrivbord. Om din dotter älskar magiska fabler så hjälp henne att dagdrömma med tapter med enhörningsmotiv i olika varianter. Tänk vad det kommer att göra för henne. Djur, fåglar och fjärilar är ett älskat återkommande motiv. Detta ger oss all anledning att välja till exempel fantasin med galna giraffer eller ett färgglatt zoo. Eller för barnen tillbaka till förhistorisk tid med fototapeten med roliga dinosaurier. Dessa speciella fototapeter kännetecknas framför allt av vackra färger så som rosa, vita eller ljusblå. De är gjorda med avsikt för att ge rätt stil som passar barnens sovrum.

Visa mer Visa mindre

Fototapeter för tjejer

Sovrummet är där din dotter kommer att spendera tid efter skolan. Det är därför det är viktigt att den anpassas till fullo. Så låt oss lämna de vanliga vita väggarna, sorgliga och monotona, bakom oss. Din dotter förtjänar mer! Genom våra fototapeter kommer du att ge henne rätt fokus genom att skapa en magisk värld för henne. Detta hjälper henne att drömma med fantasi, en viktig del av barndomen, för en hälsosam och kreativ tillväxt. Välj bland de många fototapetmotiven som t.ex. enhörningar, glass eller de enkla ritade djuren. En dusch av rosa hjärtan är perfekt för små romantiker. Barnrumsfototapeter kan anpassas till alla miljöer och kan också användas för att skilja flickornas del från pojkarnas, särskilt i delade rum. Dessutom kommer de att vara den perfekta idén som en gåva och som uppskattas av både föräldrar och flickor. Dessa kommer att se sina små rum förvandlas med motiv från sina drömmar. Kort sagt, njut av att förnya dina döttrars rum med denna fantasifulla klädsel tillägnad just våra mest älskade personer. Fototapeter för tjejer ger rummet en unik karaktär, skräddarsydd för deras ägare.