-35% på posters Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter Geometrier - Perfekt för ditt kök, vardagsrum och sovrum

68 produkter tillgängliga i denna kategori

Fototapet Black Gate
från
599,04 kr
Fototapet Black Gate
Bästsäljare
Fototapet Azure pixel
från
599,04 kr
Fototapet Azure pixel
Bästsäljare
Fototapet Golden Cage
från
498,96 kr
Fototapet Golden Cage
Fototapet Neon Blue
från
599,04 kr
Fototapet Neon Blue
Fototapet Triangles
från
599,04 kr
Fototapet Triangles
Fototapet Mandala
från
599,04 kr
Fototapet Mandala
Fototapet Pink Star
från
599,04 kr
Fototapet Pink Star
Fototapet Metal Gates
från
498,96 kr
Fototapet Metal Gates
Fototapet White Swirl
från
599,04 kr
Fototapet White Swirl
Fototapet Wooden Maze
från
599,04 kr
Fototapet Wooden Maze
Fototapet Silver Net
från
599,04 kr
Fototapet Silver Net
  1. 1
  2. 2

Unika fototapeter Geometrier på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Geometrier upptäcker du fantastiska dekorationer för sovrum. Tack vare ett stort utbud av moderna tapeter Geometrier kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Geometrier erbjuder ett unikt tema som är vackert och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Geometrier för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av fototapeter Geometrier finner du väggdekorer för väggar som är varierande med avseende på stil, färg och dimensioner. Geometrier är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Geometrier med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett stort utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Bakgrunder och mönster, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Geometrier för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Geometrier hittar du flera dekorationer som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeterna Geometrier så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett enkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Bakgrunder och mönster hittar du ett hav av idéer om hur du kan förändra hela din hemmiljö. Moderna tapeter Geometrier passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter Geometrier är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men också för alla andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Geometrier. Dekorationer för väggar i kollektionen Geometrier låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Geometrier – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Geometrier är unika dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Geometrier, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Geometrier tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Geometrier eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Geometrier är lätt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Geometrier är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Geometrier kommer verkligen vara enkelt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Bakgrunder och mönster.

Fototapeter i kategorin Geometrier och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 produkter på cafototapeter. Ett stort och varierande sortiment gör att du alltid kommer att finna den fantastiska fototapetern för ditt hem. Kollektionen Geometrier representerar endast en liten av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor har sin grund i ett tema. I vår webshop på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, blommor och vacker arkitetur. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Geometrier och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Geometrier, ska du besöka våra övriga inspirationer bland många produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Bakgrunder och mönster är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, canvastavlor och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.