bimago

Fototapeter 3D - Perfekt för ditt kök, vardagsrum och sovrum

90 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
Fototapet Source
från
599,04 kr
Fototapet Source
Fototapet Red Balls
från
599,04 kr
Fototapet Red Balls
Fototapet White room
från
599,04 kr
Fototapet White room
Fototapet Calm Space
från
599,04 kr
Fototapet Calm Space
Fototapet Dream Room
från
599,04 kr
Fototapet Dream Room
Fototapet 3D Tunnel
från
599,04 kr
Fototapet 3D Tunnel
Fototapet Balls
från
599,04 kr
Fototapet Balls
Fototapet White weave
från
599,04 kr
Fototapet White weave
Fototapet Red trail
från
599,04 kr
Fototapet Red trail
  1. 1
  2. 2

Unika fototapeter 3D på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapeter 3D hittar du underbara dekorationer för sovrum. Tack vare ett brett sortiment av moderna tapeter 3D kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen 3D erbjuder ett unikt tema som är vackert och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven 3D för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av fototapeter 3D finner du väggdekorer för dörrar som är moderna med avseende på stil, färg och dimensioner. 3D är motiv som lämpar sig lika bra med livliga färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar fototapeter 3D med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett vackert utbud av färger låter dig enkelt välja bland många motiv i kollektionen 3D & Optiska illusioner, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet 3D för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av fototapeter 3D finner du en mångfald av produkter som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeten 3D så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter 3D & Optiska illusioner hittar du ett hav av idéer om hur du kan inreda hela ditt hem. Moderna tapeter 3D fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i din lägenhet. Kollektionen av fototapeter 3D är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men också för alla andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter 3D. Dekorationer för väggar i kollektionen 3D låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter 3D – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin 3D är intressanta dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De stilfulla och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter 3D, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin 3D tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin 3D eller väggen några som helst förbehandling såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin 3D är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin 3D är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter 3D kommer verkligen vara enkelt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna 3D & Optiska illusioner.

Fototapeter i kategorin 3D och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vår webbutik hittar du äver 2000 produkter på cafototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den perfekta fototapetern för ditt hem. Kollektionen 3D representerar endast en bråkdel av många utföranden på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor skapar kring ett specifikt koncept. I vår webshop på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, blommor och vacker arkitetur. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen 3D och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter 3D, missa inte tillfället att upptäcka övriga produkter bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vår webshop. 3D & Optiska illusioner är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavlor och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.