inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter Erbjudandet gäller till 2024.05.20 upptäck mera

Väggdekor Turtles Nr 141248

Väggdekor Turtles Nr 141248

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Väggdekorer "Turtles"

Självhäftande väggdekorer Turtles är ett enkelt sätt att inreda nästintill alla rum. I kollektionen Bimago finner du omtyckta motiv som du kan dekorera dina väggar med. Inspirationskällan för dessa självhäftande väggdekorer har varit följande motiv för barn oraz sköldpaddor.

väggstickers "Turtles" finns i många färger som hjälper att matcha enkelt till nyanserna av din inredning . En dekorativ lösning är att kombinera wallstickers i olika färger i samma på samma plats

Förutom ett fantastiskt utbud av färger är det möjligt att välja storlek påväggstickern "Turtles". Tack vare det kan samma motiv fungera som både en fin väggdekoration och väggdekor i större format - för en intensivare effekt. Citat, Blommor eller För Barn - i Bimagos galleri hittar du mer än 2000 varianter av väggdekorer. Trots att dekorer är simpla, kan de förvandla stilen på inredningen på ett originellt sätt. Alla wallstickers från Bimago erbjuds i många olika färger och storlekar, så att de matchar dina väggar utan problem.