inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% rabatt på utvalda produkter Gratis leverans till 2023.03.18 upptäck mera

Julens metamorfoser

Skapa en mysig och festlig atmosfär med kollektionen "Julens metamorfoser"! Det här är mer än bara dekorationer - det är en inbjudan till riktig magi. Tavlor, posters och fototapeter med julmotiv tar dig till julens lyckliga land. Gör julen ännu vackrare - nu är det möjligt!

Julens metamorfoser
Julens metamorfoser
Julens metamorfoser

JULSALONG

För att skapa en magisk julstämning i vardagsrummet, fokusera på varma och mysiga tillbehör, såsom mjuka dekorativa kuddar i julfärger, och häng dekorationer i form av affischer eller målningar på väggarna. Denna interiörtransformation kommer att göra vardagsrummet mysigt och skapa en oförglömlig julstämning i ditt hem.

Julens metamorfoser
Julens metamorfoser
Julens metamorfoser

MYSIGT SOVRUM

Vill du skapa en julstämning i ditt sovrum? Använd varma, dämpade färger som rött, grönt och guld. Lägg till mjuka sammetskuddar med julmotiv och fina väggdekorationer som affischer eller tavlor, som får sovrummet att se magiskt ut.

Julens metamorfoser
Julens metamorfoser
Julens metamorfoser

STÄMNINGSFULL MATSAL

En mysig och otroligt festlig atmosfär i matsalen? Det är så enkelt! Börja med att dekorera bordet med en festlig duk eller bordslöpare i varma färger som rött eller grönt. Häng upp dekorationer i form av tavlor eller posters på väggarna för att skapa en magisk aura.

Julens metamorfoser
Julens metamorfoser
Julens metamorfoser

MAGISKT BARNRUM

Fånga julstämningen i barnrummet... Hur gör man det? Festliga kuddar som inbjuder de små att slå sig ner medan de lyssnar på godnattsagor, och dekorera väggarna med posters med jultema. Dessa typer av dekorationer kommer se till att varje julmorgon är fylld av leenden, nya presenter och en mysig, julig atmosfär.

Julens metamorfoser

FRIHET OCH VALFRIHET I ETT!

Oroar du dig för att hitta den perfekta presenten som de kommer att älska, kan du vara säker på att det blir rätt med bimago presentkort! De står för valfrihet, universalitet, snabb leverans, modern design och ingen stress. Ett presentkort är inte bara en present, utan också en möjlighet att själv uppleva glädjen i att välja.

Ta chansen!

Julens Metamorfoser-kollektion

Förvandla dina juldrömmar till verklighet med bimago! Vi har förberett något speciellt för dig, något som kommer att ta dig till julens magiska värld när som helst på året - vår senaste kollektion "Julens metamorfoser". Det här är inte bara vackra och moderna dekorationer, de är en inbjudan till en magisk värld där renar dansar i snön och julgranar lyser med tusentals färgglada färger! Vi vill ge dig något speciellt i år ... ett arrangemang som alltid varar! Julen är ju inte bara en stund, utan en känsla som förtjänar att få ta plats året runt. Våra tavlor, posters, fototapeter och textilier från kollektionen "Julens metamorfoser" är skapade för att behålla denna magi inom dig. Placera renar, kulor, julgranar och mistlar i form av en modern fototapet, poster eller tavlor på väggarna, och varje dag kommer att vara som en magisk resa på tomtens släde.