inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor till 2022.08.22 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tecken och symboler - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

Antal delar

  • Visa fler delar

    Dölj extra delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Afrikanskt mönster
från
428,94 kr
660,06 kr
Canvastavla Ritningar
från
530,19 kr
815,76 kr
Canvastavla Figurer i brons
från
318,96 kr
490,77 kr
Canvastavla Afrikansk rebus II
från
444,96 kr
684,54 kr
Canvastavla Delar av Afrika
från
530,19 kr
815,76 kr
Canvastavla Shaman Mask
från
259,29 kr
398,97 kr
Canvastavla Charad II
från
564,75 kr
868,95 kr
Canvastavla Afrikansk inspiration
från
1 130,67 kr
1 739,52 kr
Canvastavla Pussel
från
149,04 kr
229,41 kr
Canvastavla Mask
från
881,28 kr
1 355,85 kr
Canvastavla Afrikansk omgivning
från
530,19 kr
815,76 kr
Canvastavla Gåta
från
711,27 kr
1 094,31 kr
Canvastavla Med ett barns ögon
från
530,19 kr
815,76 kr
Canvastavla Afrikanska element
från
843,03 kr
1 296,99 kr
Canvastavla Partiklar av Afrika
från
530,19 kr
815,76 kr
Canvastavla Tidens struktur
från
530,19 kr
815,76 kr
Canvastavla Alternativa kvadrater II
från
530,19 kr
815,76 kr
Symboler och tecken kan förmedla mer än tusen ord. De innehåller ofta många betydelser och kan perfekt definiera ett beteende, ett sätt att tänka eller en karaktär. Handmålade eller tryckta tavlor med symboler och tecken är dekorationer som säkert kommer att tilltala älskare av afrikansk kultur. Flerfärgade, intressanta och orientaliska motiv blir en unik dekoration för varje interiör!

Tecken och symboler - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Tecken och symboler finner du fantastiska dekorationer för ditt hem. Med ett stort utbud av tryck på duk Tecken och symboler så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Tecken och symboler är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Tecken och symboler skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av moderna tavlor Tecken och symboler finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Tecken och symboler är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Tecken och symboler finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Tecken och symboler, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Etniska och afrikanskadär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Tecken och symboler för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Tecken och symboler upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Tecken och symboler att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Tecken och symboler är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Tecken och symboler passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Tecken och symboler är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Tecken och symboler kommer att passa in allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Tecken och symboler som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Tecken och symboler skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Tecken och symboler som består av flera segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Tecken och symboler. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Etniska och afrikanska kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Tecken och symboler kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Tecken och symboler utgörs av element som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Tecken och symboler i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTecken och symboler och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av vackra målningar Tecken och symboler . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta inredningsdetaljer som passar just dig. Våra canvastavlor Tecken och symboler passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Etniska och afrikanska är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorTecken och symboler och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med canvastavlor Tecken och symboler ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!