-26%på canvastavlor och fototapeter
Erbjudandet gäller:
days day : :

Tecken och symboler - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Tecken och symboler finner du unika dekorationer för ditt hem. Med ett stort urval av handmålade tavlor Tecken och symboler så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Tecken och symboler är ett vacker återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Tecken och symboler fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Tecken och symboler finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Tecken och symboler är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Tecken och symboler finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Tecken och symboler, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Etniska och afrikanskadär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Tecken och symboler för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Tecken och symboler finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Tecken och symboler att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Tecken och symboler är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Tecken och symboler passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Tecken och symboler är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Tecken och symboler kommer att passa in allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Tecken och symboler som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Tecken och symboler skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Tecken och symboler som består av många element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Tecken och symboler. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Etniska och afrikanska kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Tecken och symboler kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Tecken och symboler utgörs av segment som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Tecken och symboler i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTecken och symboler och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av unika målningar Tecken och symboler . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra canvastavlor Tecken och symboler passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Etniska och afrikanska är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorTecken och symboler och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med canvastavlor Tecken och symboler ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!

  • <%= message %>

Tecken och symboler - Canvastavlor och canvastryck

18 produkter tillgängliga i denna kategori

Dekorativa tavlor Gåta

Canvastavla "Gåta"

Pris från: 1 135,44 kr 840,15 kr
Dekorativa tavlor Afrikansk rebus II

Canvastavla "Afrikansk rebus II"

Pris från: 711,18 kr 526,23 kr
Dekorativa tavlor Delar av Afrika

Canvastavla "Delar av Afrika"

Pris från: 711,18 kr 526,23 kr
Dekorativa tavlor Shaman Mask

Canvastavla "Shaman Mask"

Pris från: 409,59 kr 303,03 kr
Klassiska tavlor Charad II

Canvastavla "Charad II"

Pris från: 764,37 kr 565,56 kr
Moderna tavlor Afrikansk inspiration

Canvastavla "Afrikansk inspiration"

Pris från: 1 429,65 kr 1 057,86 kr
Klassiska tavlor Bra trollkarl

Canvastavla "Bra trollkarl"

Pris från: 658,08 kr 486,90 kr
Moderna tavlor Ritningar

Canvastavla "Ritningar"

Pris från: 711,18 kr 526,23 kr
Väggdekorationer Pussel

Canvastavla "Pussel"

Pris från: 201,69 kr 149,22 kr
Väggdekorationer Mask

Canvastavla "Mask"

Pris från: 991,53 kr 733,68 kr
Väggdekorationer Afrikansk omgivning

Canvastavla "Afrikansk omgivning"

Pris från: 711,18 kr 526,23 kr
Klassiska tavlor Med ett barns ögon

Canvastavla "Med ett barns ögon"

Pris från: 711,18 kr 526,23 kr
Klassiska tavlor Afrikanska element

Canvastavla "Afrikanska element"

Pris från: 1 135,44 kr 840,15 kr
Klassiska tavlor Partiklar av Afrika

Canvastavla "Partiklar av Afrika"

Pris från: 711,18 kr 526,23 kr
Klassiska tavlor Figurer i brons

Canvastavla "Figurer i brons"

Pris från: 414,90 kr 306,99 kr
Dekorativa tavlor Afrikanskt mönster

Canvastavla "Afrikanskt mönster"

Pris från: 477,18 kr 353,07 kr
Klassiska tavlor Tidens struktur

Canvastavla "Tidens struktur"

Pris från: 711,18 kr 526,23 kr
Dekorativa tavlor Alternativa kvadrater II

Canvastavla "Alternativa kvadrater II"

Pris från: 711,18 kr 526,23 kr