inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla av akrylglas Umbrella in Love - Yellow [Glass] Nr 150620

Tavla av akrylglas Umbrella in Love - Yellow [Glass] Nr 150620

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "Umbrella in Love - Yellow [Glass]"

Akrylglastavlor "Umbrella in Love - Yellow [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom kärlek, romantisk, par oraz regn. Tavla i akrylglas "Umbrella in Love - Yellow [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av rum med. Foto på akryl "Umbrella in Love - Yellow [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Umbrella in Love - Yellow [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Umbrella in Love - Yellow [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Umbrella in Love - Yellow [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Umbrella in Love - Yellow [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Umbrella in Love - Yellow [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet