inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% rabatt på utvalda produkter Gratis leverans till 2023.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Tavla av akrylglas Stellar Storm [Glass] Nr 92496

Tavla av akrylglas Stellar Storm [Glass] Nr 92496

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "Stellar Storm [Glass]"

Tryck på akrylglas "Stellar Storm [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, blommor, glans, brun, liljor, vågor, stjärnor oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Stellar Storm [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglasfoton "Stellar Storm [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Stellar Storm [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Stellar Storm [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Stellar Storm [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Stellar Storm [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Stellar Storm [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet