inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% rabatt på utvalda produkter Gratis leverans till 2023.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Tavla av akrylglas Mario and Cop by Banksy [Glass] Nr 94370

Tavla av akrylglas Mario and Cop by Banksy [Glass] Nr 94370

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Mario and Cop by Banksy [Glass]"

Akrylglasfoton "Mario and Cop by Banksy [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, urban, silhuetter, graffiti, väggmålning, Banksy, polisman, svamp oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Mario and Cop by Banksy [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av lägenheter med. Akrylglastavlor "Mario and Cop by Banksy [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Mario and Cop by Banksy [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Mario and Cop by Banksy [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Mario and Cop by Banksy [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Mario and Cop by Banksy [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Mario and Cop by Banksy [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet