inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% rabatt på utvalda produkter Endast idag Erbjudandet gäller: : :

Tavla i akrylglas Elephant Migration [Glass] Nr 106187

Tavla i akrylglas Elephant Migration [Glass] Nr 106187

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Elephant Migration [Glass]"

Tryck på akrylglas "Elephant Migration [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom träd, djur, Afrika, solnedgång, elefanter oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Elephant Migration [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av hus med. Akrylglastavlor "Elephant Migration [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Elephant Migration [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Elephant Migration [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Elephant Migration [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Elephant Migration [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Elephant Migration [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet
GRATIS från bimago: Spik och krokar som krävs för montering