inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% rabatt på utvalda produkter Gratis leverans till 2023.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl Animal Masks [Glass] Nr 107091

Foto på akryl Animal Masks [Glass] Nr 107091

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Animal Masks [Glass]"

Akrylglastavlor "Animal Masks [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom människor, djur, katter, rådjur, zebror oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Animal Masks [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av rum med. Tryck på akrylglas "Animal Masks [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Animal Masks [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Animal Masks [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Animal Masks [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Animal Masks [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Animal Masks [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet