inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Poster set med mindfulness

Filter

Filter

Antal delar

  • Visa fler delar

    Dölj extra delar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tavelväggar Havsbris
från
2 077,29 kr
Tavelväggar Vinterväxt
från
1 135,08 kr
Tavelväggar Havets natur
från
1 513,44 kr
Tavelväggar Hemma
från
756,72 kr
Tavelväggar Resor
från
1 917,27 kr
Tavelväggar Lejondröm
från
2 346,57 kr
Tavelväggar Sunset
från
989,55 kr
Tavelväggar Love
från
1 002,51 kr
Tavelväggar Naturalness
från
1 022,85 kr
Tavelväggar Endless Sea
från
1 572,84 kr
Tavelväggar Pure Green
från
4 291,74 kr
Tavelväggar Pink Dream
från
2 064,78 kr
Tavelväggar Think Pink
från
2 210,31 kr
Tavelväggar Variety IV
från
2 467,44 kr
Tavelväggar Pure Forms
från
2 414,07 kr
  1. 1
  2. 2
Om du letar efter inspiration, avkoppling och avlastning i din vardag har vi en lösning för dig. Mindfulness-posters från bimago är kompositioner för dem som vill skapa ett hem och en språngbräda för att bättre slappna av och fokusera. Yoga-posters består av balanserade färger, inspirerande citat, drömmande landskap och kubistiska former. Mindfulness-posters är ett utmärkt komplement till rummen där du vilar, arbetar eller ägnar dig åt läsning.

Posters för yoga och meditation

Vill du ge din inredning en zen-känsla? Bimago har förberett en uppsättning yoga- och meditationsposters för dig. Motiven i orientalisk stil skapar en fridfull atmosfär och ett trevligt intryck i din inredning. Hos oss hittar du ett brett utbud av motiv och stilar. Hem och datum i etnisk, orientalisk eller modern stil är den perfekta miljön för den här typen av dekoration. Lägg till fler zen-dekorationer för att fullborda utseendet. Vi föreslår att du lägger till ljus och rökelse för att skapa en idealisk miljö för meditation. Ge din inredning en mystisk atmosfär med våra vackra zenmotiv. Yoga- och meditationsuppsättningarna är perfekta för att dekorera vardagsrum eller sovrum. Med dem kan du skapa din egen avkopplingshörna.

Avslappnande och inspirerande posteruppsättningar

Avslappnande och inspirerande posteruppsättningar kommer att skapa en otrolig känsla i din inredning. Våra posters är ett enkelt och billigt sätt att dekorera dina väggar på ett originellt sätt. Dessa posters i orientalisk stil kommer inte bara att se bra ut i ditt hem, utan även på väggarna i en yogastudio eller ett spa. Skapa en magisk atmosfär i din inredning och ge dina kunder en stund av avkoppling. Med våra uppsättningar kan du skapa vackra vägggallerier eller dekorera olika hörn i ditt hem eller på din arbetsplats. Våra uppsättningar är också en bra presentidé för ett speciellt tillfälle. Överraska dina nära och kära med yoga- och meditationsset. Missa inte de fantastiska erbjudandena på bimago, besök vår webshop och upptäck alla fantastiska dekorativa produkter i vårt utbud.