inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Poster set i guld

Filter

Filter

Antal delar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Vill du ha en känsla av lyx i dina fyra väggar? Posterset Gold från bimagokollektionen är noggrant samordnade, subtila kompositioner med gyllene accenter. Aforismer, subtila citat, blommönster, geometriska figurer, illustrationer, silhuetter, djurmotiv. Det är svårt att välja en, eller hur? Därför har vi samlat gyllene posters i uppsättningar om 2 till 5 för dig! Rätt valda gyllene posters ser bra ut i glamour, avantgarde, retro eller art deco!

Posters i guld för dina väggar

De gyllene posteruppsättningar för dina väggar har anlänt till bimago. Gyllene citat eller gyllene djurkonturer ger din inredning en innovativ och elegant touch. De olika nyanserna av guld kombineras med inredning i nyanser av antikt rosa, vitt, beige eller svart. Vårt utbud har ett stort urval av motiv och stilar, vilket gör att du kan anpassa våra posters till varje interiör. Dekorera ditt vardagsrum, sovrum eller kontor med guldset från bimago. Använd din fantasi och skapa ditt eget personliga konstgalleri! Med dessa uppsättningar kan du skapa ett vägggalleri, använda posters i olika hörn av rummet eller använda dem i olika delar av ditt hem. Möjligheterna att skapa kompositioner är oändliga! Valet är ditt! Låt kreativiteten flöda fritt.

Färdiga postersuppsättningar med gyllene motiv

De färdiga posteruppsättningarna med gyllene motiv är en unik dekorationsstil som gör att du kan göra din inredning originell på ett enkelt och billigt sätt. De gyllene motiven är perfekta för ditt hem och för väggarna på offentliga platser, t.ex. restauranger, hotell, kontor, spa... Du kan också köpa detta set som en innovativ gåva till en älskad person. Vi försäkrar dig att dina nära och kära kommer att bli positivt överraskade. Det stora urvalet av motiv och stilar gör att du kan anpassa postrarna till alla typer av inredning, från klassisk till modern. Köp våra uppsättningar och gör din inredning unik! Missa inte de fantastiska erbjudandena från bimago, besök vår webshop och upptäck alla fantastiska produkter i vår katalog.