inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Zebra Pattern Nr 129025

Tapet Zebra Pattern Nr 129025

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Zebra Pattern"

Tapet "Zebra Pattern" i kategorin Ritningar är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Zebra Pattern" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Zebra Pattern" är: bakgrund, svartvitt, djur, mönster oraz zebror.

Tapet "Zebra Pattern" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Zebra Pattern" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Zebra Pattern" är Vit. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Zebra Pattern" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Zebra Pattern" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Ritningar samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Zebra Pattern" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE