inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på tapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Moderna tapet Colourful Stripes Nr 107686

Taggar: #tapeter

Moderna tapet Colourful Stripes Nr 107686

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Colourful Stripes"

Dekorativa tapet "Colourful Stripes" i kategorin Randiga är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Colourful Stripes" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Colourful Stripes" är: tapeter.

Tapet "Colourful Stripes" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Colourful Stripes" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Colourful Stripes" som en tvättbar tapet "Colourful Stripes", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "Colourful Stripes" är Färgstarkt. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Colourful Stripes" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Colourful Stripes" och andra tapeter ifrån kategorin Randiga samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Colourful Stripes" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE