tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Colourful Polka Dots, Nr 107696

Moderna tapet Colourful Polka Dots, Nr 107696

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Colourful Polka Dots"

Trendiga tapet "Colourful Polka Dots" i kategorin Prickig är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Colourful Polka Dots" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Colourful Polka Dots" är: bakgrund, färgrik, mönster, vit, prickig oraz tapeter.

Tapet "Colourful Polka Dots" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Colourful Polka Dots" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Colourful Polka Dots" är Vit. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Colourful Polka Dots" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Colourful Polka Dots" och andra tapeter ifrån kategorin Prickig samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Colourful Polka Dots" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter prickig Tapeter sovrum Tapeter för flickrum Tapeter för babyrum