tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Shimmering Triangles (Blue), Nr 108277

Moderna tapet Shimmering Triangles (Blue), Nr 108277

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Shimmering Triangles (Blue)"

Tapet "Shimmering Triangles (Blue)" i kategorin Geometriska mönster är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Shimmering Triangles (Blue)" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Shimmering Triangles (Blue)" är: bakgrund, textur, geometrisk, geometriska former, triangel oraz tapeter.

Tapet "Shimmering Triangles (Blue)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Shimmering Triangles (Blue)" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Shimmering Triangles (Blue)" är Vit. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Shimmering Triangles (Blue)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Shimmering Triangles (Blue)" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Shimmering Triangles (Blue)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.