tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Check Pattern: Grey, Nr 96971

Tapet Check Pattern: Grey, Nr 96971

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Check Pattern: Grey"

Unika tapet "Check Pattern: Grey" i kategorin Geometriska mönster är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Check Pattern: Grey" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Check Pattern: Grey" är: bakgrund, mönster, grå, vit, rutig oraz tapeter.

Tapet "Check Pattern: Grey" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Check Pattern: Grey" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Check Pattern: Grey" är Vit. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Check Pattern: Grey" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Check Pattern: Grey" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Check Pattern: Grey" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter geometriska mönster Tapeter sovrum