inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Få den fjärde rullen gratis Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Moderna tapet Blue Junction Nr 98029

Taggar: #tapeter

Moderna tapet Blue Junction Nr 98029

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Blue Junction"

Tapet "Blue Junction" i kategorin Geometriska mönster är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Blue Junction" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Blue Junction" är: tapeter.

Tapet "Blue Junction" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Blue Junction" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Blue Junction" som en vattentät tapet "Blue Junction", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Blue Junction" är Vit. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Blue Junction" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Blue Junction" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Blue Junction" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE