tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet African Geometry, Nr 123681

Moderna tapet African Geometry, Nr 123681

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "African Geometry"

Trendiga tapet "African Geometry" i kategorin Geometriska mönster är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "African Geometry" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "African Geometry" är: bakgrund, mönster, geometrisk, geometriska former oraz tapeter.

Tapet "African Geometry" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "African Geometry" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "African Geometry" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "African Geometry" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "African Geometry" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "African Geometry" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.