inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Plato - The Pleasures of Life Nr 89607

Tapet Plato - The Pleasures of Life Nr 89607

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Plato - The Pleasures of Life"

Modern tapet "Plato - The Pleasures of Life" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Plato - The Pleasures of Life" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Plato - The Pleasures of Life" är: inskriptioner, på engelska, trä, citat, kärlek, Gud oraz tapeter.

Moderna tapet "Plato - The Pleasures of Life" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Plato - The Pleasures of Life" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Plato - The Pleasures of Life" är Brun. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Plato - The Pleasures of Life" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Plato - The Pleasures of Life" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Plato - The Pleasures of Life" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.