inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Living Wall Nr 117953

Tapet Living Wall Nr 117953

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Living Wall"

Tapet "Living Wall" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Living Wall" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Living Wall" är: bakgrund, textur oraz tapeter.

Moderna tapet "Living Wall" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Living Wall" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Living Wall" är Grön. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Living Wall" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Living Wall" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Living Wall" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.