inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Concrete Stars Nr 89791

Moderna tapet Concrete Stars Nr 89791

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Concrete Stars"

Dekorativa tapet "Concrete Stars" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Concrete Stars" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Concrete Stars" är: bakgrund, modern, textur, urban, mönster, betong, stjärnor, beige oraz tapeter.

Moderna tapet "Concrete Stars" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Concrete Stars" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Concrete Stars" är Grå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Concrete Stars" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Concrete Stars" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Concrete Stars" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.