inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Dinos Nr 108063

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter för barn "Dinos"

Gör om sovrummet till dina barn till ett utrymme sprakande av färg. Med fototapeter för för sovrum "Dinos" är det superenkelt. Den unika kollektionen av fototapeter "För barn" kommer låta rummet fylla det lilla barnrummet med vackra färger. När vi skapade fototapeter för barn "Dinos" inspirerades vi av följande motiv: bakgrund, mönster, djur, för barn, dinosaurier oraz tapeter. Resultatet av denna kreativa process blev en underbar väggdekoration som skildrar omtyckta huvudpersoner i sagor som dina små älskar.

Moderna tapet Dinos är en underbar dekoration till väggen som även har fördelen av att vara enkel att montera. Varje tapet är indelad i 50 cm breda remsor som gör appliceringen av den väldigt effektiv. Alla produkter i kollektionen fototapeter för barn som finns i Bimago-galleriet , är gjorda av Vlieseline. Innan du monterar tapeten behöver du enbart limma på väggen. Ojämnheter kan bildas i tapeten under appliceringen men avlägsnas snabbt med en roller. Tapeten "Dinos" för barn är en väggdekoration i stort format som, i några få steg, kommer att förändra känslan i din hemmiljö till det bättre!

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter fantasi Tapeter för pojkar Tapeter för babyrum Tapeter animerad
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE