inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Chocolate bar: wooden theme Nr 89253

Tapet Chocolate bar: wooden theme Nr 89253

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Chocolate bar: wooden theme"

Tapet "Chocolate bar: wooden theme" i kategorin Trä är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Chocolate bar: wooden theme" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Chocolate bar: wooden theme" är: bakgrund, textur, mönster, trä oraz tapeter.

Tapet "Chocolate bar: wooden theme" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Chocolate bar: wooden theme" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Chocolate bar: wooden theme" är Brun. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Chocolate bar: wooden theme" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Chocolate bar: wooden theme" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Trä samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Chocolate bar: wooden theme" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter trendiga stilar Tapeter trä Tapeter vardagsrum Tapeter industriell Tapeter brädor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE