tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Brown chocolate, Nr 89247

Tapet Brown chocolate, Nr 89247

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Brown chocolate"

Unika tapet "Brown chocolate" i kategorin Trä är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Brown chocolate" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Brown chocolate" är: bakgrund, textur, mönster, geometriska former, trä oraz tapeter.

Tapet "Brown chocolate" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Brown chocolate" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Brown chocolate" är Brun. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Brown chocolate" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Brown chocolate" och andra tapeter ifrån kategorin Trä samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Brown chocolate" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.