tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Blue gate, Nr 89244

Tapet Blue gate, Nr 89244

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Blue gate"

Unika tapet "Blue gate" i kategorin Trä är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Blue gate" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Blue gate" är: bakgrund, textur, mönster, geometriska former, trä oraz tapeter.

Tapet "Blue gate" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Blue gate" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Blue gate" är Blå. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Blue gate" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Blue gate" och andra tapeter ifrån kategorin Trä samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Blue gate" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.