tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Desert Stone Wind, Nr 117668

Moderna tapet Desert Stone Wind, Nr 117668

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Desert Stone Wind"

Trendiga tapet "Desert Stone Wind" i kategorin Tegel är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Desert Stone Wind" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Desert Stone Wind" är: bakgrund, textur, tegel, stone and simplicity oraz tapeter.

Moderna tapet "Desert Stone Wind" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Desert Stone Wind" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Desert Stone Wind" är Grå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Desert Stone Wind" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Desert Stone Wind" och andra tapeter ifrån kategorin Tegel samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Desert Stone Wind" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter tegel Tapeter hall